alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : MAIA, MARIA CRISTINA ANTUN [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 Ferreira, Gilvanete Maria, Guimarães, Maria José de Oliveira Cavalcanti and Maia, Maria Cristina Antun Efeito da temperatura e taxa de cisalhamento nas propriedades de escoamento da polpa de Cupuaçu (T. grandiflorum Schum) integral. Rev. Bras. Frutic., Jun 2008, vol.30, no.2, p.385-389. ISSN 0100-2945


   2 / 6
select
to print
 Borges, Soraia Vilela et al. Chemical composition of umbu (Spondias tuberosa Arr. Cam) seeds. Quím. Nova, Feb 2007, vol.30, no.1, p.49-52. ISSN 0100-4042
    · abstract in english    · text in english


   3 / 6
select
to print
 Augusta, Ivanilda Maria et al. Caracterização física e química da casca e polpa de jambo vermelho (Syzygium malaccensis, (L.) Merryl & Perry). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2010, vol.30, no.4, p.928-932. ISSN 0101-2061


   4 / 6
select
to print
 Maia, Maria Cristina Antun et al. Avaliação sensorial de sorvetes à base de xilitol. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2008, vol.28, no.1, p.146-151. ISSN 0101-2061


   5 / 6
select
to print
 Maia, Maria Cristina Antun et al. Avaliação do consumidor sobre sorvetes com xilitol. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2008, vol.28, no.2, p.341-347. ISSN 0101-2061


   6 / 6
select
to print
 Cruz, Adriano Gomes da, Cenci, Sérgio Agostinho and Maia, Maria Cristina Antun Pré-requisitos para implementação do sistema APPCC em uma linha de alface minimamente processada. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2006, vol.26, no.1, p.104-109. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information