alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : MATTIETTO, RAFAELLA DE ANDRADE [Author]
References found : 10 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 10
select
to print
 Carvalho, Ana Vânia, Mattietto, Rafaella de Andrade and Beckman, Jacqueline Chaves Estudo da estabilidade de polpas de frutas tropicais mistas congeladas utilizadas na formulação de bebidas. Braz. J. Food Technol., 2017, vol.20. ISSN 1981-6723


   2 / 10
select
to print
 Bezerra, Carolina Vieira et al. Comportamento reológico de suco misto elaborado com frutas tropicais. Braz. J. Food Technol., Jun 2013, vol.16, no.2, p.155-162. ISSN 1981-6723


   3 / 10
select
to print
 Carvalho, Ana Vânia et al. Processamento e caracterização de snack extrudado a partir de farinhas de quirera de arroz e de bandinha de feijão. Braz. J. Food Technol., Mar 2012, vol.15, no.1, p.72-83. ISSN 1981-6723


   4 / 10
select
to print
 Carvalho, Ana Vânia et al. Mudanças nos compostos bioativos e atividade antioxidante de pimentas da região amazônica. Pesqui. Agropecu. Trop., Dez 2014, vol.44, no.4, p.399-408. ISSN 1983-4063


   5 / 10
select
to print
 Chisté, Renan Campos et al. Características físicas e físico-química da casca de mangostão em três períodos da safra. Rev. Bras. Frutic., Jun 2009, vol.31, no.2, p.416-422. ISSN 0100-2945


   6 / 10
select
to print
 Bezerra, Valeria Saldanha et al. Pasteurização do leite-do-amapá in natura para controle do escurecimento enzimático. Cienc. Rural, Set 2013, vol.43, no.9, p.1715-1720. ISSN 0103-8478


   7 / 10
select
to print
 Carvalho, Ana Vânia et al. Processing and characterization of extruded breakfast meal formulated with broken rice and bean flour. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2012, vol.32, no.3, p.515-524. ISSN 0101-2061


   8 / 10
select
to print
 Lopes, Alessandra Santos et al. Rheological behavior of Brazilian Cherry (Eugenia uniflora L.) pulp at pasteurization temperatures. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2013, vol.33, no.1, p.26-31. ISSN 0101-2061


   9 / 10
select
to print
 Freitas, Daniela De Grandi Castro and Mattietto, Rafaella de Andrade Ideal sweetness of mixed juices from Amazon fruits. Ciênc. Tecnol. Aliment., Feb 2013, vol.33, suppl.1, p.148-154. ISSN 0101-2061


   10 / 10
select
to print
 Mattietto, Rafaella de Andrade, Lopes, Alessandra Santos and Menezes, Hilary Castle de Estabilidade do néctar misto de cajá e umbu. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2007, vol.27, no.3, p.456-463. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information