alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : MAZZUTTI, SIMONE [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Oliveira, Leandro da Conceição et al. Effect of drying temperature on quality of β-glucan in white oat grains. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2012, vol.32, no.4, p.775-783. ISSN 0101-2061


   2 / 5
select
to print
 Gutkoski, Luiz Carlos et al. Efeito do período de maturação de grãos nas propriedades físicas e reológicas de trigo. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, no.4, p.888-894. ISSN 0101-2061


   3 / 5
select
to print
 Oliveira, Leandro da Conceição et al. Efeito da temperatura de secagem na qualidade de grãos de aveia branca. Ciênc. agrotec., Abr 2010, vol.34, no.2, p.313-319. ISSN 1413-7054


   4 / 5
select
to print
 Elias, Moacir Cardoso et al. Umidade de colheita, métodos de secagem e tempo de armazenamento na qualidade tecnológica de grãos de trigo (cv. 'Embrapa 16'). Cienc. Rural, Fev 2009, vol.39, no.1, p.25-30. ISSN 0103-8478


   5 / 5
select
to print
 Gutkoski, Luiz Carlos et al. Influência do tipo de farinha de trigo na elaboração de bolo tipo inglês. Braz. J. Food Technol., Dez 2011, vol.14, no.4, p.275-282. ISSN 1981-6723


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information