alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : MILANI, LIANA INES GUIDOLIN [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 Cirolini, Andréia et al. Salame tipo italiano elaborado com culturas starters nativas. Ciênc. Tecnol. Aliment., Maio 2010, vol.30, suppl.1, p.171-179. ISSN 0101-2061


   2 / 6
select
to print
 Milani, Liana Inês Guidolin et al. Bioproteção de lingüiça de frango. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2003, vol.23, no.2, p.161-166. ISSN 0101-2061


   3 / 6
select
to print
 Cavalheiro, Carlos Pasqualin et al. Características físico-químicas de embutido curado fermentado com adição de carne de avestruz associada à de suíno. Cienc. Rural, Fev 2010, vol.40, no.2, p.417-422. ISSN 0103-8478


   4 / 6
select
to print
 Alves, Larissa de Lima et al. Aceitação sensorial e caracterização de frozen yogurt de leite de cabra com adição de cultura probiótica e prebiótico. Cienc. Rural, Dez 2009, vol.39, no.9, p.2595-2600. ISSN 0103-8478


   5 / 6
select
to print
 Terra, Nelcindo Nascimento et al. Emprego de soro de leite líquido na elaboração de mortadela. Cienc. Rural, Jun 2009, vol.39, no.3, p.885-890. ISSN 0103-8478


   6 / 6
select
to print
 Milani, Liana Inês Guidolin et al. Atividade antioxidante e antimicrobiana in vitro de extratos de caqui (Diospyros kaki  L.) cultivar Rama Forte. Braz. J. Food Technol., Jun 2012, vol.15, no.2, p.118-124. ISSN 1981-6723


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information