alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : MIRANDA, MARTHA ZAVARIZ DE [Author]
References found : 11 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 11
select
to print
 Mazzuco, Helenice et al. Influência do estádio de maturação na colheita e temperatura de secagem de grãos de trigo sobre os valores de energia metabolizável aparente corrigida (EMAc) em frangos de corte. R. Bras. Zootec., Nov 2002, vol.31, no.6, p.2221-2226. ISSN 1516-3598


   2 / 11
select
to print
 Brunetta, Dionisio et al. Características e desempenho agronômico da cultivar de trigo BRS 229 no Paraná. Pesq. agropec. bras., Maio 2006, vol.41, no.5, p.889-892. ISSN 0100-204X


   3 / 11
select
to print
 Scheuer, Patrícia Matos et al. Characterization of Brazilian wheat cultivars for specific technological applications. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2011, vol.31, no.3, p.816-826. ISSN 0101-2061


   4 / 11
select
to print
 Moraes, Kessiane Silva de et al. Avaliação tecnológica de biscoitos tipo cookie com variações nos teores de lipídio e de açúcar. Ciênc. Tecnol. Aliment., Maio 2010, vol.30, suppl.1, p.233-242. ISSN 0101-2061


   5 / 11
select
to print
 Ortolan, Fernanda, Hecktheuer, Luisa Helena and Miranda, Martha Zavariz de Efeito do armazenamento à baixa temperatura (-4 ºC) na cor e no teor de acidez da farinha de trigo. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2010, vol.30, no.1, p.55-59. ISSN 0101-2061


   6 / 11
select
to print
 Miranda, Martha Zavariz de and El-Dash, Ahmed Farinha integral de trigo germinado: 3. Características nutricionais e estabilidade ao armazenamento. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2002, vol.22, no.3, p.216-223. ISSN 0101-2061


   7 / 11
select
to print
 Caierão, Eduardo et al. BRS 374 - wheat cultivar. Crop Breed. Appl. Biotechnol., Oct 2013, vol.13, no.3, p.212-214. ISSN 1984-7033
    · abstract in english    · text in english


   8 / 11
select
to print
 Silva, Márcio Só e et al. BRS 327: a new bread wheat cultivar. Crop Breed. Appl. Biotechnol. (Online), Dec 2010, vol.10, no.4, p.370-373. ISSN 1984-7033
    · abstract in english    · text in english


   9 / 11
select
to print
 Oro, Tatiana et al. Propriedades de pasta de mesclas de farinha integral com farinha refinada usadas na produção de pães. Cienc. Rural, Abr 2013, vol.43, no.4, p.754-760. ISSN 0103-8478


   10 / 11
select
to print
 Scheeren, Pedro Luiz et al. Resultados agronômicos e qualitativos da nova cultivar de trigo 'BRS 296'. Cienc. Rural, Jul 2010, vol.40, no.7, p.1651-1654. ISSN 0103-8478


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information