alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : MONTE, ANTONIA LUCIVANIA DE SOUSA [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Monte, Antonia Lucivânia de Sousa et al. Rendimento de cortes comerciais e composição tecidual da carcaça de cabritos mestiços. R. Bras. Zootec., Dez 2007, vol.36, no.6, p.2127-2133. ISSN 1516-3598


   2 / 5
select
to print
 Beserra, Frederico José et al. Caracterização química da carne de cabrito da raça Moxotó e de cruzas Pardo Alpina x Moxotó. Pesq. agropec. bras., Jan 2000, vol.35, no.1, p.171-177. ISSN 0100-204X


   3 / 5
select
to print
 Monte, Antonia Lucivânia de Sousa et al. Parâmetros físicos e sensoriais de qualidade da carne de cabritos mestiços de diferentes grupos genéticos. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2007, vol.27, no.2, p.233-238. ISSN 0101-2061


   4 / 5
select
to print
 Monte, Antonia Lucivania de Sousa et al. Rendimento das vísceras de cabritos mestiços anglo x SRD e Boer x SRD. Ciênc. agrotec., Fev 2007, vol.31, no.1, p.223-227. ISSN 1413-7054


   5 / 5
select
to print
 Lima, Patrícia de Oliveira et al. Características de carcaça e componentes de peso vivo de bezerros recebendo diferentes dietas líquidas. Cienc. Rural, Nov 2013, vol.43, no.11, p.2056-2062. ISSN 0103-8478


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information