alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : MONTEIRO, JOSE CARLOS SABINO [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 Costa, Marta Cristina et al. Conservação de polpa de cupuaçu [Theobroma grandiflorum (Willd. Ex Spreng.) Schum] por métodos combinados. Rev. Bras. Frutic., Ago 2003, vol.25, no.2, p.213-215. ISSN 0100-2945


   2 / 6
select
to print
 Pina, Miguel Guilherme Martins et al. Processamento e conservação de manga por métodos combinados. Rev. Bras. Frutic., Abr 2003, vol.25, no.1, p.63-66. ISSN 0100-2945


   3 / 6
select
to print
 SOARES, LILIANA COSTA et al. OBTENÇÃO DE BEBIDA A PARTIR DE SUCO DE CAJU (Anacardium occidentale, L.) E EXTRATO DE GUARANÁ (Paullinia cupana sorbilis Mart. Ducke). Rev. Bras. Frutic., Ago 2001, vol.23, no.2, p.387-390. ISSN 0100-2945


   4 / 6
select
to print
 Maia, Geraldo Arraes et al. Eficiência da farinha desengordurada de gergelim como complemento protéico da farinha extrudada de caupi1. Pesq. agropec. bras., Jul 1999, vol.34, no.7, p.1295-1303. ISSN 0100-204X


   5 / 6
select
to print
 SOARES, Eliana Costa et al. DESIDRATAÇÃO DA POLPA DE ACEROLA (Malpighia emarginata D.C.) PELO PROCESSO "FOAM-MAT". Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2001, vol.21, no.2, p.164-170. ISSN 0101-2061


   6 / 6
select
to print
 MAIA, Geraldo Arraes, MONTEIRO, José Carlos Sabino and GUIMARÃES, Antonio Cláudio Lima Estudo da estabilidade físico-química e química do suco de caju com alto teor de polpa. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jan 2001, vol.21, no.1, p.43-46. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information