alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : OLIVEIRA, ADMAR COSTA DE [Author]
References found : 11 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 11
select
to print
 Chaud, Saula Goulart, Oliveira, Admar Costa de and Trivelin, Paulo César Ocheuze Nitrogen 15 abundance in protein fractions of beans fertilized with (15NH4)2SO4. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Dec 2002, vol.59, no.4, p.777-780. ISSN 0103-9016


   2 / 11
select
to print
 Santos-Zago, Lilia Ferreira, Botelho, Adriana Prais and Oliveira, Admar Costa de Suplementação com ácido linoléico conjugado: estabilidade oxidativa dos suplementos e correlações com conteúdo dos lípides totais hepáticos e indicadores da oxidação dos lípides biológicos de ratos Wistar. Rev. Nutr., Fev 2009, vol.22, no.1, p.39-49. ISSN 1415-5273


   3 / 11
select
to print
 Botelho, Adriana Prais, Santos-Zago, Lilia Ferreira and Oliveira, Admar Costa de Effect of conjugated linoleic acid supplementation on lipoprotein lipase activity in 3T3-L1 adipocyte culture. Rev. Nutr., Oct 2009, vol.22, no.5, p.767-771. ISSN 1415-5273


   4 / 11
select
to print
 Santos-Zago, Lilia Ferreira, Botelho, Adriana Prais and Oliveira, Admar Costa de Os efeitos do ácido linoléico conjugado no metabolismo animal: avanço das pesquisas e perspectivas para o futuro. Rev. Nutr., Abr 2008, vol.21, no.2, p.195-221. ISSN 1415-5273


   5 / 11
select
to print
 Oliveira, Admar Costa de et al. O uso do destilado da desodorização do óleo de soja como fonte alternativa de vitamina E reduziu a evolução ponderal em ratos. Rev. Nutr., Out 2005, vol.18, no.5, p.693-697. ISSN 1415-5273


   6 / 11
select
to print
 Botelho, Adriana Prais et al. A suplementação com ácido linoléico conjugado reduziu a gordura corporal em ratos Wistar. Rev. Nutr., Ago 2005, vol.18, no.4, p.561-565. ISSN 1415-5273


   7 / 11
select
to print
 Oliveira, Admar Costa de et al. Uso doméstico da maceração e seu efeito no valor nutritivo do feijão-comum (Phaseolus vulgaris, L.). Rev. Nutr., Ago 1999, vol.12, no.2, p.191-195. ISSN 1415-5273
    · text in portuguese


   8 / 11
select
to print
 Oliveira, Admar Costa de et al. Adições crescentes de ácido fítico à dieta não interferiram na digestibilidade da caseína e no ganho de peso em ratos. Rev. Nutr., Jun 2003, vol.16, no.2, p.211-217. ISSN 1415-5273


   9 / 11
select
to print
 OLIVEIRA, Admar Costa de et al. A eliminação da água não absorvida durante a maceração do feijão-comum aumentou o ganho de peso em ratos. Rev. Nutr., Ago 2001, vol.14, no.2, p.153-155. ISSN 1415-5273
    · text in portuguese


   10 / 11
select
to print
 Garcia, Bruna Corral et al. Efeitos da dieta suplementada com ômega-3 no músculo sóleo de ratos submetidos à natação: análise histológica e morfométrica. Rev Bras Med Esporte, Out 2010, vol.16, no.5, p.363-367. ISSN 1517-8692


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information