alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : OLIVEIRA, ANTONIO LUIS DE [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Pereira, Márcio et al. Morphologic and molecular characterization of Myrciaria spp species. Rev. Bras. Frutic., Dec 2005, vol.27, no.3, p.507-510. ISSN 0100-2945


   2 / 5
select
to print
 Oliveira, Antônio Luís de et al. Caracterização tecnológica de jabuticabas 'Sabará' provenientes de diferentes regiões de cultivo. Rev. Bras. Frutic., Dez 2003, vol.25, no.3, p.397-400. ISSN 0100-2945


   3 / 5
select
to print
 Brunini, Maria Amalia, Oliveira, Antonio Luís de and Varanda, Daniel Barbosa Avaliação da qualidade de polpa de goiaba 'Paluma' armazenada a -20ºC. Rev. Bras. Frutic., Dez 2003, vol.25, no.3, p.394-396. ISSN 0100-2945


   4 / 5
select
to print
 Brunini, Maria Amalia, Durigan, José Fernando and Oliveira, Antonio Luis de Avaliação das alterações em polpa de manga 'Tommy-Atkins' congeladas. Rev. Bras. Frutic., Dez 2002, vol.24, no.3, p.651-653. ISSN 0100-2945


   5 / 5
select
to print
 Brunini, Maria Amalia et al. Influência de embalagens e temperatura no armazenamento de jabuticabas (Myrciaria jabuticaba (Vell) Berg) cv 'SABARÁ'. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2004, vol.24, no.3, p.378-383. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information