alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : OLIVEIRA, DEBORA DE [Author]
References found : 19 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 19
select
to print
 Silvestri, Jandimara Doninelli Fior et al. Perfil da composição química e atividades antibacteriana e antioxidante do óleo essencial do cravo-da-índia (Eugenia caryophyllata Thunb.). Rev. Ceres, Out 2010, vol.57, no.5, p.589-594. ISSN 0034-737X


   2 / 19
select
to print
 Fernandes, Ilizandra A. et al. Nanopartículas de poli-hidroxibutirato-co-valerato como suporte para a imobilização da lipase de Candida antarctica fração B. Quím. Nova, Abr 2014, vol.37, no.2, p.331-336. ISSN 0100-4042


   3 / 19
select
to print
 Reinehr, Christian Oliveira et al. Produção de lipases de Aspergillus niger e Aspergillus fumigatus através de fermentação em estado sólido, avaliação da especificidade do substrato e seu uso em reações de esterificação e alcoólise: evaluation of substrate specificity and use in esterification and alcoholysis reactions. Quím. Nova, Jun 2014, vol.37, no.3, p.454-460. ISSN 0100-4042


   4 / 19
select
to print
 Santos, Joanna Silva et al. Glicerólise de óleo de peixe catalisada por lipase comercial de Rhizomucor miehei em meio com surfactante de grau alimentício. Quím. Nova, 2013, vol.36, no.1, p.46-51. ISSN 0100-4042


   5 / 19
select
to print
 Mossi, Altemir José et al. Variabilidade química de compostos orgânicos voláteis e semivoláteis de populações nativas de Maytenus ilicifolia. Quím. Nova, 2010, vol.33, no.5, p.1067-1070. ISSN 0100-4042


   6 / 19
select
to print
 Scherer, Robison et al. Screening of supports for immobilization of commercial porcine pancreatic lipase. Mat. Res., Dec 2011, vol.14, no.4, p.483-492. ISSN 1516-1439
    · abstract in english    · text in english


   7 / 19
select
to print
 Beltrame, Cezar Augusto et al. Influence of different sanitizers on food contaminant bacteria: effect of exposure temperature, contact time, and product concentration. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2012, vol.32, no.2, p.228-232. ISSN 0101-2061


   8 / 19
select
to print
 Cichoski, Alexandre José et al. Lipid and protein oxidation in the internal part of italian type salami containing basil essential oil (Ocimum basilicum L.). Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2011, vol.31, no.2, p.436-442. ISSN 0101-2061


   9 / 19
select
to print
 Silva, Adriane da et al. Evaluation of process parameters in the industrial scale production of fish nuggets. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2011, vol.31, no.2, p.406-411. ISSN 0101-2061


   10 / 19
select
to print
 Lerin, Lindomar et al. Microorganisms screening for limonene oxidation. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2010, vol.30, no.2, p.399-405. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information