alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : OLIVEIRA, MARIA ELISABETH BARROS DE [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Oliveira, Maria Elisabeth Barros de et al. Caracterização física de frutos do pequizeiro nativos da chapada do Araripe-CE. Rev. Bras. Frutic., Dez 2009, vol.31, no.4, p.1196-1201. ISSN 0100-2945


   2 / 5
select
to print
 Oliveira, Maria Elisabeth Barros de et al. Características químicas e físico-químicas de pequis da Chapada do Araripe, Ceará. Rev. Bras. Frutic., Mar 2010, vol.32, no.1, p.114-125. ISSN 0100-2945


   3 / 5
select
to print
 OLIVEIRA, MARIA ELISABETH BARROS DE et al. Aminoácidos livres majoritários no suco de caju: variação ao longo da safra. Rev. Bras. Frutic., Abr 2002, vol.24, no.1, p.133-137. ISSN 0100-2945


   4 / 5
select
to print
 Ogawa, Masayoshi et al. Resíduos do beneficiamento do camarão cultivado: obtenção de pigmentos carotenóides. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2007, vol.27, no.2, p.333-337. ISSN 0101-2061


   5 / 5
select
to print
 OLIVEIRA, Maria Elisabeth Barros de et al. Avaliação de parâmetros de qualidade físico-químicos de polpas congeladas de acerola, cajá e caju. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 1999, vol.19, no.3, p.326-332. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information