alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PACHECO, SIDNEY [Author]
References found : 10 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 10
select
to print
 Ribeiro, Leilson de Oliveira et al. Avaliação do armazenamento a frio sobre os compostos bioativos e as características físico-químicas e microbiológicas do suco de umbu pasteurizado. Braz. J. Food Technol., 2017, vol.20. ISSN 1981-6723


   2 / 10
select
to print
 Dutra, André de Souza et al. Efeito do tratamento térmico na concentração de carotenóides, compostos fenólicos, ácido ascórbico e capacidade antioxidante do suco de tangerina murcote. Braz. J. Food Technol., Set 2012, vol.15, no.3, p.198-207. ISSN 1981-6723


   3 / 10
select
to print
 Santiago, Manuela Cristina Pessanha de Araújo et al. Analytical standards production for the analysis of pomegranate anthocyanins by HPLC. Braz. J. Food Technol., Mar 2014, vol.17, no.1, p.51-57. ISSN 1981-6723


   4 / 10
select
to print
 Pacheco, Sidney et al. Microscale extraction method for HPLC carotenoid analysis in vegetable matrices. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Oct 2014, vol.71, no.5, p.416-419. ISSN 0103-9016
    · abstract in english    · text in english


   5 / 10
select
to print
 Andrade, Sabrina da Costa Silva et al. Validade comercial de sardinhas inteiras e refrigeradas avaliada por análises físico-químicas, bacteriológicas e sensorial. Cienc. Rural, Out 2012, vol.42, no.10, p.1901-1907. ISSN 0103-8478


   6 / 10
select
to print
 Daguer, Heitor et al. Detecção de soja pelo teor de isoflavonas em lombo injetado de suíno. Cienc. Rural, Abr 2010, vol.40, no.4, p.990-993. ISSN 0103-8478


   7 / 10
select
to print
 ROSA, Luísa Ozorio Lopes da et al. A comparison of dual-functional whey hydrolysates by the use of commercial proteases. Food Sci. Technol, Dec 2018, vol.38, suppl.1, p.31-36. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   8 / 10
select
to print
 Gouvêa, Ana Cristina Miranda Senna et al. Anthocyanins standards (cyanidin-3-O-glucoside and cyanidin-3-O-rutinoside) isolation from freeze-dried açaí (Euterpe oleraceae Mart.) by HPLC. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2012, vol.32, no.1, p.43-46. ISSN 0101-2061


   9 / 10
select
to print
 Lima, Antonio Luís dos Santos et al. Aplicação de baixas doses de radiação ionizante no fruto brasileiro tucumã (Astrocarium vulgare Mart.). Acta Amaz., 2011, vol.41, no.3, p.377-382. ISSN 0044-5967


   10 / 10
select
to print
 Lima, Antonio Luís dos Santos et al. Avaliação dos efeitos da radiação gama nos teores de carotenóides, ácido ascórbico e açúcares do futo buriti do brejo (Mauritia flexuosa L.). Acta Amaz., Set 2009, vol.39, no.3, p.649-654. ISSN 0044-5967


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information