alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PANTOJA, LILIAN [Author]
References found : 9 [refine]
Displaying: 1 .. 9   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 9
select
to print
 Pantoja, Lílian et al. Caracterização física e físico-química de frutos de duas variedades de tamarilho oriundas do Norte de Minas Gerais. Rev. Bras. Frutic., Set 2009, vol.31, no.3, p.916-919. ISSN 0100-2945


   2 / 9
select
to print
 Ribeiro, Milton Cosme et al. Influence of the extraction method and storage time on the physicochemical properties and carotenoid levels of pequi (Caryocar brasiliense Camb.) oil. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2012, vol.32, no.2, p.386-392. ISSN 0101-2061


   3 / 9
select
to print
 Yuyama, Lucia Kiyoko Ozaki et al. Desenvolvimento e aceitabilidade de geléia dietética de cubiu (Solanum sessiliflorum Dunal). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, no.4, p.929-934. ISSN 0101-2061


   4 / 9
select
to print
 Yuyama, Lucia Kiyoko Ozaki et al. Processamento e avaliação da vida-de-prateleira do tucumã (Astrocaryum aculeatum Meyer) desidratado e pulverizado. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2008, vol.28, no.2, p.408-412. ISSN 0101-2061


   5 / 9
select
to print
 Maeda, Roberto Nobuyuki et al. Estabilidade de ácido ascórbico e antocianinas em néctar de camu-camu (Myrciaria dubia (H. B. K.) McVaugh). Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2007, vol.27, no.2, p.313-316. ISSN 0101-2061


   6 / 9
select
to print
 Maeda, Roberto N. et al. Determinação da formulação e caracterização do néctar de camu-camu (Myrciaria dubia McVaugh). Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2006, vol.26, no.1, p.70-74. ISSN 0101-2061


   7 / 9
select
to print
 Andrade, Jerusa S., Pantoja, Lílian and Maeda, Roberto N. Melhoria do rendimento e do processo de obtenção da bebida alcoólica de pupunha (Bactris gasipaes Kunth). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2003, vol.23, p.34-38. ISSN 0101-2061


   8 / 9
select
to print
 Yuyama, Lúcia K. O. et al. Segurança/insegurança alimentar em famílias urbanas e rurais no estado do Amazonas: I. validação de metodologia e de instrumento de coleta de informação . Acta Amaz., Jun 2007, vol.37, no.2, p.247-252. ISSN 0044-5967


   9 / 9
select
to print
 Souza, Maria Assunção da Costa et al. Suco de açaí (Euterpe oleracea Mart.): avaliação microbiológica, tratamento térmico e vida de prateleira. Acta Amaz., Dez 2006, vol.36, no.4, p.497-502. ISSN 0044-5967


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information