alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PARK, KIL JIN [Author]
References found : 18 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 18
select
to print
 Santana, Audirene Amorim et al. Microencapsulation of babassu coconut milk. Food Sci. Technol (Campinas), Dec 2013, vol.33, no.4, p.737-744. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   2 / 18
select
to print
 Galvão, Giane Célia dos Santos et al. Microbiological and physicochemical characterization of surimi obtained from waste of piramutaba fillet. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2012, vol.32, no.2, p.302-307. ISSN 0101-2061


   3 / 18
select
to print
 Ribeiro, Suezilde da Conceição Amaral et al. Análise sensorial de músculo de mapará com e sem tratamento osmótico. Ciênc. Tecnol. Aliment., Maio 2010, vol.30, suppl.1, p.24-32. ISSN 0101-2061


   4 / 18
select
to print
 Antonio, Graziella Colato et al. Rheological behavior of blueberry. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2009, vol.29, no.4, p.732-737. ISSN 0101-2061


   5 / 18
select
to print
 Kurozawa, Louise Emy, Park, Kil Jin and Hubinger, Miriam Dupas Influência das condições de processo na cinética de hidrólise enzimática de carne de frango. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2009, vol.29, no.3, p.557-566. ISSN 0101-2061


   6 / 18
select
to print
 Pighinelli, Anna Leticia Montenegro Turtelli et al. Otimização da prensagem a frio de grãos de amendoim em prensa contínua tipo expeller. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.66-71. ISSN 0101-2061


   7 / 18
select
to print
 Antonio, Graziella Colato et al. Osmotic dehydration of sweet potato (Ipomoea batatas) in ternary solutions. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2008, vol.28, no.3, p.696-701. ISSN 0101-2061


   8 / 18
select
to print
 Toneli, Juliana Tófano de Campos Leite et al. Efeito da umidade sobre a microestrutura da inulina em pó. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2008, vol.28, no.1, p.122-131. ISSN 0101-2061


   9 / 18
select
to print
 Ito, Ana Paula et al. Efeito do processo de desidratação osmótica a pulso de vácuo na transferência de massa e nas propriedades reológicas e de cor de fatias de manga. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2007, vol.27, suppl.1, p.54-63. ISSN 0101-2061


   10 / 18
select
to print
 Ribeiro, Suezilde da Conceição Amaral et al. Otimização da desidratação osmótica de filés de mapará (Hypophthalmus edentatus) através da metodologia de superfície de resposta. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2008, vol.28, no.2, p.485-492. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information