alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PEDROSO, RICARDO ALEXANDRE [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Pedroso, Ricardo Alexandre and Demiate, Ivo Mottin Avaliação da influência de amido e carragena nas características físico-químicas e sensoriais de presunto cozido de peru. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2008, vol.28, no.1, p.24-31. ISSN 0101-2061


   2 / 4
select
to print
 Silva, Graziela de Oliveira da et al. Características físico-químicas de amidos modificados de grau alimentício comercializados no Brasil. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2006, vol.26, no.1, p.188-197. ISSN 0101-2061


   3 / 4
select
to print
 DEMIATE, Ivo Motim, KONKEL, Francisco Enéias and PEDROSO, Ricardo Alexandre ENZYMATIC DETERMINATION OF STARCH IN DOCE DE LEITE USING DIALYSIS. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2001, vol.21, no.3, p.339-342. ISSN 0101-2061


   4 / 4
select
to print
 DEMIATE, Ivo Mottin, KONKEL, Francisco Eneias and PEDROSO, Ricardo Alexandre Avaliação da qualidade de amostras comerciais de doce de leite pastoso - composição química. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jan 2001, vol.21, no.1, p.108-114. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information