alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PELEGRINI, LUIS FERNANDO VILANI DE [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Pelegrini, Luis Fernando Vilani de et al. Características de carcaça de ovelhas de descarte das raças Ideal e Texel terminadas em dois sistemas de alimentação. R. Bras. Zootec., Nov 2008, vol.37, no.11, p.2024-2030. ISSN 1516-3598


   2 / 5
select
to print
 Pelegrini, Luis Fernando Vilani De et al. Elaboração de embutido fermentado tipo salame utilizando carne de ovelhas de descarte. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.150-153. ISSN 0101-2061


   3 / 5
select
to print
 Pellegrin, Ana Carolina Ribeiro Sanquetta de et al. Glicerina bruta no suplemento para cordeiros lactentes em pastejo de azevém. Cienc. Rural, Ago 2012, vol.42, no.8, p.1477-1482. ISSN 0103-8478


   4 / 5
select
to print
 Pelegrini, Luis Fernando Vilani de et al. Perfil de ácidos graxos da carne de ovelhas de descarte de dois grupos genéticos submetidas a dois sistemas de manejo. Cienc. Rural, Dez 2007, vol.37, no.6, p.1786-1790. ISSN 0103-8478


   5 / 5
select
to print
 Pelegrini, Luis Fernando Vilani de, Pires, Cleber Cassol and Restle, João Fontes protéicas sobre o desempenho de terneiros confinados. Cienc. Rural, Jun 2000, vol.30, no.3, p.475-479. ISSN 0103-8478


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information