alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PENTEADO, MARILENE DE VUONO CAMARGO [Author]
References found : 15 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 15
select
to print
 Faria, Simone Aparecida dos Santos Conceição et al. Vitamin K: content in food consumed in São Paulo, Brazil. Braz. J. Pharm. Sci., 2017, vol.53, no.2. ISSN 1984-8250
    · abstract in english    · text in english


   2 / 15
select
to print
 Faria, Simone Aparecida dos Santos Conceição, Bassinello, Priscila Zaczuk and Penteado, Marilene de Vuono Camargo Nutritional composition of rice bran submitted to different stabilization procedures. Braz. J. Pharm. Sci., Dec 2012, vol.48, no.4, p.651-657. ISSN 1984-8250


   3 / 15
select
to print
 Souza, Wysllenny Nascimento de, Rodrigues, Mayara Leopoldina and Penteado, Marilene De Vuono Camargo Ingestão habitual de vitamina K em adultos e idosos. Rev. Nutr., Ago 2012, vol.25, no.4, p.507-515. ISSN 1415-5273


   4 / 15
select
to print
 Penteado, Marilene De Vuono Camargo. Alimentos. Rev. Bras. Cienc. Farm., Jun 2002, vol.38, no.2, p.247-247. ISSN 1516-9332
    · text in portuguese


   5 / 15
select
to print
 Penteado, Marilene De Vuono Camargo. Alimentos orgânicos: produção, tecnologia e certificação. Rev. Bras. Cienc. Farm., Mar 2004, vol.40, no.1, p.113-114. ISSN 1516-9332
    · text in portuguese


   6 / 15
select
to print
 Penteado, Marilene De Vuono Camargo. Chemical and functional properties of food lipids. Rev. Bras. Cienc. Farm., Jun 2004, vol.40, no.2, p.269-269. ISSN 1516-9332
    · text in portuguese


   7 / 15
select
to print
 CREPALDI, IARA CÂNDIDO et al. Composição nutricional do fruto de licuri (Syagrus coronata (Martius) Beccari). Rev. bras. Bot., Jun 2001, vol.24, no.2, p.155-159. ISSN 0100-8404


   8 / 15
select
to print
 Rios, Magda Dias Gonçalves and Penteado, Marilene De Vuono Camargo Determinação de a-Tocoferol em alho irradiado utilizando cromatografia líquida de alta eficiência (CLAE). Quím. Nova, Jan 2003, vol.26, no.1, p.10-12. ISSN 0100-4042


   9 / 15
select
to print
 Garcia, Telma and Penteado, Marilene de Vuono Camargo Qualidade de balas de gelatina fortificadas com vitaminas A, C e E. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2005, vol.25, no.4, p.743-749. ISSN 0101-2061


   10 / 15
select
to print
 LANFER MARQUEZ, Ursula Maria et al. Estudo da composição química de flocos de cereais com ênfase nos teores de fenilalanina. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 1997, vol.17, no.3, p.314-319. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information