alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PIMENTA, CARLOS JOSE [Author]
References found : 14 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 14
select
to print
 LEAL, Renato Silva et al. Desempenho e rendimento de carcaça de suínos na fase de terminação, recebendo dietas com diferentes níveis de ractopamina. Rev. bras. saúde prod. anim., Set 2015, vol.16, no.3, p.582-590. ISSN 1519-9940


   2 / 14
select
to print
 Carmo, Juliana Ribeiro do et al. Recovery of copper (II) absorbed in biomass of Cladosporium cladosporioides. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), June 2013, vol.70, no.3, p.147-151. ISSN 0103-9016
    · abstract in english    · text in english


   3 / 14
select
to print
 Ferreira, Larissa de Oliveira et al. Adição de soro de leite e café na qualidade do doce de leite pastoso. Cienc. Rural, Jul 2012, vol.42, no.7, p.0-0. ISSN 0103-8478


   4 / 14
select
to print
 Ferreira, Larissa Oliveira et al. Sensory evaluation of "dulce de leche" with coffee and whey using different affective data analysis methods. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2011, vol.31, no.4, p.998-1005. ISSN 0101-2061


   5 / 14
select
to print
 Oliveira, Rafaela Bergmann Strada de et al. Quality of beef burger with addition of wet okara along the storage. Ciênc. agrotec., Dec 2016, vol.40, no.6, p.706-717. ISSN 1413-7054


   6 / 14
select
to print
 Guimarães, Ívina Catarina de Oliveira et al. Development and description of light functional dulce de leche with coffee. Ciênc. agrotec., Apr 2012, vol.36, no.2, p.195-203. ISSN 1413-7054


   7 / 14
select
to print
 Tavares, Sandra Aparecida et al. Caracterização físico-química da mucilagem de inhame liofilizada. Ciênc. agrotec., Out 2011, vol.35, no.5, p.973-979. ISSN 1413-7054


   8 / 14
select
to print
 Pimenta, Carlos José and Vilela, Evódio Ribeiro Composição microbiana e ocratoxina a no café (Coffea arabica L.) submetido a diferentes tempos de espera antes da secagem. Ciênc. agrotec., Dez 2003, vol.27, no.6, p.1315-1320. ISSN 1413-7054


   9 / 14
select
to print
 Souza, Sára Maria Chalfoun de et al. Avaliação de óleos essenciais de condimentos sobre o desenvolvimento micelial de fungos associados a produtos de panificação. Ciênc. agrotec., Jun 2004, vol.28, no.3, p.685-690. ISSN 1413-7054


   10 / 14
select
to print
 Santos, Mariá Auxiliadora, Chalfoun, Sára Maria and Pimenta, Carlos José Influência do processamento por via úmida e tipos de secagem sobre a composição, físico química e química do café (Coffea arabica L).. Ciênc. agrotec., Fev 2009, vol.33, no.1, p.213-218. ISSN 1413-7054


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information