alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PINHEIRO, ANA CARLA MARQUES [Author]
References found : 25 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 25
select
to print
 Pereira, Gustavo das Graças et al. Nota científica: Avaliação sensorial de geleia de marmelo 'Japonês' em diferentes concentrações de sólidos solúveis totais. Braz. J. Food Technol., Set 2011, vol.14, no.3, p.226-231. ISSN 1981-6723


   2 / 25
select
to print
 Pinheiro, Ana Carla Marques et al. Amadurecimento de bananas 'maçã' submetidas ao 1-metilciclopropeno (1-MCP). Rev. Bras. Frutic., Abr 2007, vol.29, no.1, p.1-4. ISSN 0100-2945


   3 / 25
select
to print
 Pinheiro, Ana Carla Marques, Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros and Mesquita, Caroline Teixeira Ação do 1-metilciclopropeno (1-MCP) na vida de prateleira da banana 'maçã'. Rev. Bras. Frutic., Abr 2005, vol.27, no.1, p.25-28. ISSN 0100-2945


   4 / 25
select
to print
 Prado, Mônica Elisabeth Torres et al. Transformações bioquímicas de abacaxi minimamente processado armazenado sob atmosfera modificada. Rev. Bras. Frutic., Dez 2004, vol.26, no.3, p.428-432. ISSN 0100-2945


   5 / 25
select
to print
 Prado, Mônica Elisabeth Torres et al. Armazenamento de abacaxi 'smooth cayenne' minimamente processado sob refrigeração e atmosfera modificada. Rev. Bras. Frutic., Abr 2003, vol.25, no.1, p.67-70. ISSN 0100-2945


   6 / 25
select
to print
 Tavares, Katiany Mansur et al. Espectroscopia no infravermelho médio e análise sensorial aplicada à detecção de adulteração de café torrado por adição de cascas de café. Quím. Nova, 2012, vol.35, no.6, p.1164-1168. ISSN 0100-4042


   7 / 25
select
to print
 Ferreira, Larissa de Oliveira et al. Adição de soro de leite e café na qualidade do doce de leite pastoso. Cienc. Rural, Jul 2012, vol.42, no.7, p.0-0. ISSN 0103-8478


   8 / 25
select
to print
 PEREIRA, Patrícia Aparecida Pimenta et al. The influence of sensory attributes on overall liking by a gamma regression model: an analysis of Cerrado mixed fruits jams. Food Sci. Technol, 2020, no.ahead. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   9 / 25
select
to print
 CURI, Paula Nogueira et al. Characterization of different native american physalis species and evaluation of their processing potential as jelly in combination with brie-type cheese. Food Sci. Technol, Mar 2018, vol.38, no.1, p.112-119. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   10 / 25
select
to print
 ALVES, Ana Paula de Carvalho et al. Elaboration and acceptability of restructured hams added with jabuticaba skin. Food Sci. Technol (Campinas), Apr 2017, vol.37, no.2, p.232-238. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information