alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PINHEIRO, ANA CARLA MARQUES [Author]
References found : 20 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 20
select
to print
 Pinheiro, Ana Carla Marques et al. Amadurecimento de bananas 'maçã' submetidas ao 1-metilciclopropeno (1-MCP). Rev. Bras. Frutic., Abr 2007, vol.29, no.1, p.1-4. ISSN 0100-2945


   2 / 20
select
to print
 Pinheiro, Ana Carla Marques, Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros and Mesquita, Caroline Teixeira Ação do 1-metilciclopropeno (1-MCP) na vida de prateleira da banana 'maçã'. Rev. Bras. Frutic., Abr 2005, vol.27, no.1, p.25-28. ISSN 0100-2945


   3 / 20
select
to print
 Prado, Mônica Elisabeth Torres et al. Transformações bioquímicas de abacaxi minimamente processado armazenado sob atmosfera modificada. Rev. Bras. Frutic., Dez 2004, vol.26, no.3, p.428-432. ISSN 0100-2945


   4 / 20
select
to print
 Prado, Mônica Elisabeth Torres et al. Armazenamento de abacaxi 'smooth cayenne' minimamente processado sob refrigeração e atmosfera modificada. Rev. Bras. Frutic., Abr 2003, vol.25, no.1, p.67-70. ISSN 0100-2945


   5 / 20
select
to print
 Tavares, Katiany Mansur et al. Espectroscopia no infravermelho médio e análise sensorial aplicada à detecção de adulteração de café torrado por adição de cascas de café. Quím. Nova, 2012, vol.35, no.6, p.1164-1168. ISSN 0100-4042


   6 / 20
select
to print
 Ferreira, Larissa Oliveira et al. Sensory evaluation of "dulce de leche" with coffee and whey using different affective data analysis methods. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2011, vol.31, no.4, p.998-1005. ISSN 0101-2061


   7 / 20
select
to print
 Duarte, Felipe Cimino et al. Physicochemical and sensory changes in aged sugarcane spirit submitted to filtering with activated carbon filter. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2012, vol.32, no.3, p.471-477. ISSN 0101-2061


   8 / 20
select
to print
 Abreu, José Renato de et al. Ripening pattern of guava cv. Pedro Sato. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2012, vol.32, no.2, p.344-350. ISSN 0101-2061


   9 / 20
select
to print
 Pinheiro, Ana Carla Marques, Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros and Bolini, Helena Maria André Prolongamento da vida pós-colheita de bananas-maçã submetidas ao 1-metilciclopropeno (1-MCP) - qualidade sensorial e física. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2010, vol.30, no.1, p.132-137. ISSN 0101-2061


   10 / 20
select
to print
 Ciabotti, Sueli et al. Propriedades tecnológicas e sensoriais de produto similar ao tofu obtido pela adição de soro de leite ao extrato de soja. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2009, vol.29, no.2, p.346-353. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information