alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PINHEIRO, ANA CARLA MARQUES [Author]
References found : 23 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 23
select
to print
 Pereira, Gustavo das Graças et al. Nota científica: Avaliação sensorial de geleia de marmelo 'Japonês' em diferentes concentrações de sólidos solúveis totais. Braz. J. Food Technol., Set 2011, vol.14, no.3, p.226-231. ISSN 1981-6723


   2 / 23
select
to print
 Pinheiro, Ana Carla Marques et al. Amadurecimento de bananas 'maçã' submetidas ao 1-metilciclopropeno (1-MCP). Rev. Bras. Frutic., Abr 2007, vol.29, no.1, p.1-4. ISSN 0100-2945


   3 / 23
select
to print
 Pinheiro, Ana Carla Marques, Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros and Mesquita, Caroline Teixeira Ação do 1-metilciclopropeno (1-MCP) na vida de prateleira da banana 'maçã'. Rev. Bras. Frutic., Abr 2005, vol.27, no.1, p.25-28. ISSN 0100-2945


   4 / 23
select
to print
 Prado, Mônica Elisabeth Torres et al. Transformações bioquímicas de abacaxi minimamente processado armazenado sob atmosfera modificada. Rev. Bras. Frutic., Dez 2004, vol.26, no.3, p.428-432. ISSN 0100-2945


   5 / 23
select
to print
 Prado, Mônica Elisabeth Torres et al. Armazenamento de abacaxi 'smooth cayenne' minimamente processado sob refrigeração e atmosfera modificada. Rev. Bras. Frutic., Abr 2003, vol.25, no.1, p.67-70. ISSN 0100-2945


   6 / 23
select
to print
 Tavares, Katiany Mansur et al. Espectroscopia no infravermelho médio e análise sensorial aplicada à detecção de adulteração de café torrado por adição de cascas de café. Quím. Nova, 2012, vol.35, no.6, p.1164-1168. ISSN 0100-4042


   7 / 23
select
to print
 Ferreira, Larissa de Oliveira et al. Adição de soro de leite e café na qualidade do doce de leite pastoso. Cienc. Rural, Jul 2012, vol.42, no.7, p.0-0. ISSN 0103-8478


   8 / 23
select
to print
 CURI, Paula Nogueira et al. Characterization of different native american physalis species and evaluation of their processing potential as jelly in combination with brie-type cheese. Food Sci. Technol (Campinas), 2017, no.ahead, p.0-0. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   9 / 23
select
to print
 ALVES, Ana Paula de Carvalho et al. Elaboration and acceptability of restructured hams added with jabuticaba skin. Food Sci. Technol (Campinas), Apr 2017, vol.37, no.2, p.232-238. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   10 / 23
select
to print
 Duarte, Felipe Cimino et al. Physicochemical and sensory changes in aged sugarcane spirit submitted to filtering with activated carbon filter. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2012, vol.32, no.3, p.471-477. ISSN 0101-2061


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information