alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PROENCA, ROSSANA PACHECO DA COSTA [Author]
References found : 24 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 24
select
to print
 Proença, Rossana Pacheco da Costa and Silveira, Bruna Maria Recomendações de ingestão e rotulagem de gordura trans em alimentos industrializados brasileiros: análise de documentos oficiais. Rev. Saúde Pública, Out 2012, vol.46, no.5, p.923-928. ISSN 0034-8910


   2 / 24
select
to print
 OLIVEIRA, Renata Carvalho de et al. Preferences for menu labelling formats of young adults in Brazil and in the United Kingdom. Rev. Nutr., June 2017, vol.30, no.3, p.321-332. ISSN 1415-5273


   3 / 24
select
to print
 KLIEMANN, Nathalie et al. Serving size on nutrition labeling for processed foods sold in Brazil: Relationship to energy value. Rev. Nutr., Oct 2016, vol.29, no.5, p.741-750. ISSN 1415-5273


   4 / 24
select
to print
 Kac, Gilberto, Proença, Rossana Pacheco da Costa and Prado, Shirley Donizete A criação da área "nutrição" na Capes. Rev. Nutr., Dez 2011, vol.24, no.6, p.905-916. ISSN 1415-5273


   5 / 24
select
to print
 Sousa, Anete Araújo de and Proença, Rossana Pacheco da Costa Tecnologias de gestão dos cuidados nutricionais: recomendações para qualificação do atendimento nas unidades de alimentação e nutrição hospitalares. Rev. Nutr., Dez 2004, vol.17, no.4, p.425-436. ISSN 1415-5273


   6 / 24
select
to print
 Kliemann, Nathalie et al. Reference serving sizes for the Brazilian population: An analysis of processed food labels. Rev. Nutr., June 2014, vol.27, no.3, p.329-341. ISSN 1415-5273


   7 / 24
select
to print
 Frantz, Cristina Barbosa et al. Development of a method for controlling salt and sodium use during meal preparation for food services. Rev. Nutr., Feb 2013, vol.26, no.1, p.75-87. ISSN 1415-5273


   8 / 24
select
to print
 Hissanaga, Vanessa Martins, Proença, Rossana Pacheco da Costa and Block, Jane Mara Ácidos graxos trans em produtos alimentícios brasileiros: uma revisão sobre aspectos relacionados à saúde e à rotulagem nutricional. Rev. Nutr., Ago 2012, vol.25, no.4, p.517-530. ISSN 1415-5273


   9 / 24
select
to print
 Fernandes, Ana Carolina, Calvo, Maria Cristina Marino and Proença, Rossana Pacheco da Costa Técnicas de pré-preparo de feijões em unidades produtoras de refeições das regiões Sul e Sudeste do Brasil. Rev. Nutr., Abr 2012, vol.25, no.2, p.259-269. ISSN 1415-5273


   10 / 24
select
to print
 Rodrigues, Alline Gouvea Martins and Proença, Rossana Pacheco da Costa Uso de imagens de alimentos na avaliação do consumo alimentar. Rev. Nutr., Out 2011, vol.24, no.5, p.765-776. ISSN 1415-5273


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information