alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : PROENCA, ROSSANA PACHECO DA COSTA [Author]
References found : 22 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 22
select
to print
 Proença, Rossana Pacheco da Costa and Silveira, Bruna Maria Recomendações de ingestão e rotulagem de gordura trans em alimentos industrializados brasileiros: análise de documentos oficiais. Rev. Saúde Pública, Out 2012, vol.46, no.5, p.923-928. ISSN 0034-8910


   2 / 22
select
to print
 Kliemann, Nathalie et al. Reference serving sizes for the Brazilian population: An analysis of processed food labels. Rev. Nutr., June 2014, vol.27, no.3, p.329-341. ISSN 1415-5273


   3 / 22
select
to print
 Frantz, Cristina Barbosa et al. Development of a method for controlling salt and sodium use during meal preparation for food services. Rev. Nutr., Feb 2013, vol.26, no.1, p.75-87. ISSN 1415-5273


   4 / 22
select
to print
 Hissanaga, Vanessa Martins, Proença, Rossana Pacheco da Costa and Block, Jane Mara Ácidos graxos trans em produtos alimentícios brasileiros: uma revisão sobre aspectos relacionados à saúde e à rotulagem nutricional. Rev. Nutr., Ago 2012, vol.25, no.4, p.517-530. ISSN 1415-5273


   5 / 22
select
to print
 Fernandes, Ana Carolina, Calvo, Maria Cristina Marino and Proença, Rossana Pacheco da Costa Técnicas de pré-preparo de feijões em unidades produtoras de refeições das regiões Sul e Sudeste do Brasil. Rev. Nutr., Abr 2012, vol.25, no.2, p.259-269. ISSN 1415-5273


   6 / 22
select
to print
 Kac, Gilberto, Proença, Rossana Pacheco da Costa and Prado, Shirley Donizete A criação da área "nutrição" na Capes. Rev. Nutr., Dez 2011, vol.24, no.6, p.905-916. ISSN 1415-5273


   7 / 22
select
to print
 Rodrigues, Alline Gouvea Martins and Proença, Rossana Pacheco da Costa Uso de imagens de alimentos na avaliação do consumo alimentar. Rev. Nutr., Out 2011, vol.24, no.5, p.765-776. ISSN 1415-5273


   8 / 22
select
to print
 Santos, Melina Valério dos et al. Os Restaurantes por peso no contexto de alimentação saudável fora de casa. Rev. Nutr., Ago 2011, vol.24, no.4, p.641-649. ISSN 1415-5273


   9 / 22
select
to print
 Teófilo, Jeanine Schütz Cardoso et al. Aquecimento de vinho tinto e suco de uva utilizados em preparações culinárias não afeta a capacidade antioxidante e o teor de fenóis totais. Rev. Nutr., Fev 2011, vol.24, no.1, p.153-159. ISSN 1415-5273


   10 / 22
select
to print
 Trancoso, Suelen Caroline, Cavalli, Suzi Barletto and Proença, Rossana Pacheco da Costa Café da manhã: caracterização, consumo e importância para a saúde. Rev. Nutr., Out 2010, vol.23, no.5, p.859-869. ISSN 1415-5273


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information