alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : QUEIROZ, MARIA ISABEL [Author]
References found : 12 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 12
select
to print
 Maroneze, Mariana Manzoni et al. Treatment of cattle-slaughterhouse wastewater and the reuse of sludge for biodiesel production by microalgal heterotrophic bioreactors. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Dec 2014, vol.71, no.6, p.521-524. ISSN 0103-9016
    · abstract in english    · text in english


   2 / 12
select
to print
 Vieira, Juliana Guerra et al. Influência da temperatura na remoção de fosfato por microalgas em biorreatores heterotróficos. Rev. Ambient. Água, Jun 2012, vol.7, no.2, p.101-109. ISSN 1980-993X


   3 / 12
select
to print
 Maroneze, Mariana Manzoni et al. A tecnologia de remoção de fósforo: gerenciamento do elemento em resíduos industriais. Rev. Ambient. Água, Set 2014, vol.9, no.3, p.445-458. ISSN 1980-993X


   4 / 12
select
to print
 Seibel, Neusa Fátima et al. Caracterização sensorial de ovos de codornas alimentadas com dietas modificadas. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2010, vol.30, no.4, p.884-889. ISSN 0101-2061


   5 / 12
select
to print
 Hornes, Marcio et al. Influência dos compostos nitrogenados na concentração de proteína da cianobactéria Aphanothece microscopica Nägeli. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2010, vol.30, no.2, p.364-371. ISSN 0101-2061


   6 / 12
select
to print
 Furlan, Valcenir Júnior Mendes, Silva, Ana Paula Rosa da and Queiroz, Maria Isabel Avaliação da eficiência de extração de compostos nitrogenados da polpa de anchoíta (Engraulis anchoita). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2009, vol.29, no.4, p.834-839. ISSN 0101-2061


   7 / 12
select
to print
 Bonacina, Marlice and Queiroz, Maria Isabel Elaboração de empanado a partir da corvina (Micropogonias furnieri). Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2007, vol.27, no.3, p.544-552. ISSN 0101-2061


   8 / 12
select
to print
 Rosa, Leonardo Souza da and Queiroz, Maria Isabel Avaliação da qualidade do leite cru e resfriado mediante a aplicação de princípios do APPCC. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2007, vol.27, no.2, p.422-430. ISSN 0101-2061


   9 / 12
select
to print
 Jacob-Lopes, Eduardo et al. Caracterização da fração protéica da cianobactéria Aphanothece Microscopica Nägeli cultivada no efluente da parboilização do arroz. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2006, vol.26, no.2, p.482-488. ISSN 0101-2061


   10 / 12
select
to print
 Simões, Deise R. S. et al. Desodorización de la base proteica de pescado (BPP) con ácido fosfórico. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2004, vol.24, no.1, p.23-26. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information