alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : RAMOS, AFONSO MOTA [Author]
References found : 19 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 19
select
to print
 Faraoni, Aurélia Santos et al. Propriedades reológicas de sucos mistos de manga, goiaba e acerola adicionados de fitoquímicos. Braz. J. Food Technol., Mar 2013, vol.16, no.1, p.21-28. ISSN 1981-6723


   2 / 19
select
to print
 Silva, Larissa Morais Ribeiro da et al. Comportamento reológico de néctares mistos de caju, manga e acerola descritos pelo Modelo de Casson. Braz. J. Food Technol., Set 2012, vol.15, no.3, p.237-243. ISSN 1981-6723


   3 / 19
select
to print
 Milagres, Maria Patrícia et al. Análise físico-química e sensorial de doce de leite produzido sem adição de sacarose. Rev. Ceres, Ago 2010, vol.57, no.4, p.439-445. ISSN 0034-737X


   4 / 19
select
to print
 Araújo, Emiliane Andrade et al. Aspectos coloidais da adesão de micro-organismos. Quím. Nova, 2010, vol.33, no.9, p.1940-1948. ISSN 0100-4042


   5 / 19
select
to print
 Ferreira, Luiz Fernando Dias et al. Modelagem matemática da secagem em camada delgada de bagaço de uva fermentado. Pesq. agropec. bras., Jun 2012, vol.47, no.6, p.855-862. ISSN 0100-204X


   6 / 19
select
to print
 Perez, Ronaldo et al. Perfil dos consumidores de hortaliças minimamente processadas de Belo Horizonte. Hortic. Bras., Dez 2008, vol.26, no.4, p.441-446. ISSN 0102-0536


   7 / 19
select
to print
 Oliveira, Anderson do Nascimento et al. Cinética de degradação e vida-de-prateleira de suco integral de manga. Cienc. Rural, Jan 2013, vol.43, no.1, p.172-177. ISSN 0103-8478


   8 / 19
select
to print
 Valente, Maria Emília Rodrigues et al. Indicação geográfica de alimentos e bebidas no Brasil e na União Europeia. Cienc. Rural, Mar 2012, vol.42, no.3, p.551-558. ISSN 0103-8478


   9 / 19
select
to print
 Vidigal, Márcia Cristina Teixeira Ribeiro et al. Concentrado proteico do soro melhora a qualidade sensorial de sobremesa láctea diet. Cienc. Rural, Dez 2012, vol.42, no.12, p.2272-2279. ISSN 0103-8478


   10 / 19
select
to print
 Binoti, Mirella Lima et al. Campo elétrico pulsado. Cienc. Rural, Maio 2012, vol.42, no.5, p.934-941. ISSN 0103-8478


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information