alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : RAMOS, EDUARDO MENDES [Author]
References found : 18 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 18
select
to print
 Rodrigues Filho, Moacir et al. Características da carne de tourinhos Red Norte suplementados com óleos de fritura e soja terminados em confinamento. Rev. bras. saúde prod. anim., Mar 2014, vol.15, no.1, p.62-73. ISSN 1519-9940


   2 / 18
select
to print
 Lima, Ítalo Abreu et al. Caracterização física, química e microbiológica de presunto cru desossado adicionado de lactulose. Braz. J. Food Technol., 2017, vol.20. ISSN 1981-6723


   3 / 18
select
to print
 CONTADO, Ellem Waleska Nascimento da Fonseca et al. Emprego da farinha e do extrato de frutanos de yacon na elaboração de apresuntados. Braz. J. Food Technol., Mar 2015, vol.18, no.1, p.49-56. ISSN 1981-6723


   4 / 18
select
to print
 Lopes, Leandro Sâmia et al. Composição química e de ácidos graxos do músculo longissimus dorsi e da gordura subcutânea de tourinhos Red Norte e Nelore. R. Bras. Zootec., Abr 2012, vol.41, no.4, p.978-985. ISSN 1516-3598


   5 / 18
select
to print
 Lopes, Leandro Sâmia et al. Características de carcaça e cortes comerciais de tourinhos Red Norte e Nelore terminados em confinamento. R. Bras. Zootec., Abr 2012, vol.41, no.4, p.970-977. ISSN 1516-3598


   6 / 18
select
to print
 Bressan, Maria Cristina et al. Physicochemical properties of meat from Bos taurus and Bos indicus. R. Bras. Zootec., June 2011, vol.40, no.6, p.1250-1259. ISSN 1516-3598


   7 / 18
select
to print
 Andrade, Patrícia Lopes et al. Qualidade da carne maturada de bovinos Red Norte e Nelore. R. Bras. Zootec., Ago 2010, vol.39, no.8, p.1791-1800. ISSN 1516-3598


   8 / 18
select
to print
 Paula, Marielle Maria de Oliveira et al. Technological and sensory characteristics of hamburgers added with chia seed as fat replacer. Cienc. Rural, 2019, vol.49, no.8. ISSN 0103-8478


   9 / 18
select
to print
 Costa, Claudine Garcia Chaves da et al. Protein concentrates obtained from pig by-products using pH-shifting technique: a preliminary study. Cienc. Rural, 2019, vol.49, no.6. ISSN 0103-8478


   10 / 18
select
to print
 Cazedey, Henrique Pereira et al. Comparison of different criteria used to categorize technological quality of pork. Cienc. Rural, Dec 2016, vol.46, no.12, p.2241-2248. ISSN 0103-8478


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information