alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : RINALDI, MARIA MADALENA [Author]
References found : 12 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 12
select
to print
 Rinaldi, Maria Madalena et al. Utilização de ácido cítrico para a conservação pós-colheita de raízes de mandioca. Braz. J. Food Technol., 2017, vol.20. ISSN 1981-6723


   2 / 12
select
to print
 Rinaldi, Maria Madalena et al. Conservação pós-colheita de frutos de Passiflora setacea DC. submetidos a diferentes sanitizantes e temperaturas de armazenamento. Braz. J. Food Technol., 2017, vol.20. ISSN 1981-6723


   3 / 12
select
to print
 Rinaldi, Maria Madalena et al. Efeito de diferentes formas de congelamento sobre raízes de mandioca. Braz. J. Food Technol., Jun 2015, vol.18, no.2, p.93-101. ISSN 1981-6723


   4 / 12
select
to print
 Vieira, Eduardo Alano et al. Sweet cassava cultivars with yellow or cream root pulp developed by participatory breeding. Crop Breed. Appl. Biotechnol., Dec 2018, vol.18, no.4, p.450-454. ISSN 1984-7033
    · abstract in english    · text in english


   5 / 12
select
to print
 FERRI, VALDECIR CARLOS et al. Qualidade de caquis Fuyu tratados com cálcio em pré-colheita e armazenados sob atmosfera modificada. Rev. Bras. Frutic., Ago 2002, vol.24, no.2, p.385-388. ISSN 0100-2945


   6 / 12
select
to print
 FERRI, VALDECIR CARLOS et al. Controle da maturação de caquis 'Fuyu', com uso de aminoethoxivinilglicina e ácido giberélico. Rev. Bras. Frutic., Ago 2002, vol.24, no.2, p.344-347. ISSN 0100-2945


   7 / 12
select
to print
 RINALDI, Maria Madalena et al. Post-harvest conservation of Passiflora alata fruits under ambient and refrigerated condition. Food Sci. Technol, 2019, no.ahead. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   8 / 12
select
to print
 Oliveira, Márcia Gonzaga de Castro et al. Stability and microbiological quality of rice bran subjected to different heat treatments. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2012, vol.32, no.4, p.725-733. ISSN 0101-2061


   9 / 12
select
to print
 Rinaldi, Maria Madalena et al. Estabilidade de repolho minimamente processado sob diferentes sistemas de embalagem. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2009, vol.29, no.2, p.310-315. ISSN 0101-2061


   10 / 12
select
to print
 Rinaldi, Maria Madalena et al. Características físico-químicas e nutricionais de pimentão produzido em campo e hidroponia. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2008, vol.28, no.3, p.558-563. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information