alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ROCA, ROBERTO DE OLIVEIRA [Author]
References found : 18 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 18
select
to print
 Gomes, Helen Fernanda Barros et al. Common factors method to predict the carcass composition tissue in kid goats. R. Bras. Zootec., Mar 2013, vol.42, no.3, p.193-203. ISSN 1516-3598
    · abstract in english    · text in english


   2 / 18
select
to print
 Costa, Dorival Pereira Borges da et al. Meat characteristics of Nellore steers fed whole cottonseed. R. Bras. Zootec., Mar 2013, vol.42, no.3, p.183-192. ISSN 1516-3598
    · abstract in english    · text in english


   3 / 18
select
to print
 Andrighetto, Cristiana et al. Características fisico-químicas e sensoriais da carne de bubalinos Murrah abatidos em diferentes períodos de confinamento. R. Bras. Zootec., Dez 2008, vol.37, no.12, p.2179-2184. ISSN 1516-3598


   4 / 18
select
to print
 Klein Júnior, Manoel Henrique, Siqueira, Edson Ramos de and Roça, Roberto de Oliveira Qualidade da carne de cordeiros castrados e não-castrados confinados sob dois fotoperíodos. R. Bras. Zootec., Ago 2006, vol.35, no.4, p.1872-1879. ISSN 1516-3598


   5 / 18
select
to print
 Moreira, Joerley et al. Efeito da densidade populacional sobre desempenho, rendimento de carcaça e qualidade da carne em frangos de corte de diferentes linhagens comerciais. R. Bras. Zootec., Dez 2004, vol.33, no.6, p.1506-1519. ISSN 1516-3598


   6 / 18
select
to print
 Loddi, Maria Marta et al. Uso de probiótico e antibiótico sobre o desempenho, o rendimento e a qualidade de carcaça de frangos de corte. Rev. Bras. Zootec., Ago 2000, vol.29, no.4, p.1124-1131. ISSN 1516-3598


   7 / 18
select
to print
 Roça, Roberto de Oliveira et al. Características sensoriais de carne defumada de capivara. Pesq. agropec. bras., Mar 1999, vol.34, no.3, p.487-492. ISSN 0100-204X


   8 / 18
select
to print
 Sá, José Luiz de et al. Características de carcaça de cordeiros Hampshire Down e Santa Inês sob diferentes fotoperíodos. Pesq. agropec. bras., Mar 2005, vol.40, no.3, p.289-297. ISSN 0100-204X


   9 / 18
select
to print
 Gomes, Maria Isabel F.Vasconcelos, Bonassi, Ismael Antonio and Roça, Roberto de Oliveira Características químicas, microbiológicas e sensoriais de leite de cabra congelado. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 1997, vol.17, no.2, p.111-114. ISSN 0101-2061


   10 / 18
select
to print
 Sanfelice, Cristiane et al. Avaliação e caracterização da qualidade da carne de peito (Pectoralis major) de matrizes pesadas em final de ciclo produtivo. Ciênc. Tecnol. Aliment., Maio 2010, vol.30, suppl.1, p.166-170. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information