alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ROCA, ROBERTO DE OLIVEIRA [Author]
References found : 19 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 19
select
to print
 Ricardo, Hélio de Almeida et al. Prediction of weight and percentage of salable meat from Brazilian market lambs by subjective conformation and fatness scores. R. Bras. Zootec., Oct 2016, vol.45, no.10, p.639-644. ISSN 1516-3598
    · abstract in english    · text in english


   2 / 19
select
to print
 Gomes, Helen Fernanda Barros et al. Common factors method to predict the carcass composition tissue in kid goats. R. Bras. Zootec., Mar 2013, vol.42, no.3, p.193-203. ISSN 1516-3598
    · abstract in english    · text in english


   3 / 19
select
to print
 Costa, Dorival Pereira Borges da et al. Meat characteristics of Nellore steers fed whole cottonseed. R. Bras. Zootec., Mar 2013, vol.42, no.3, p.183-192. ISSN 1516-3598
    · abstract in english    · text in english


   4 / 19
select
to print
 Andrighetto, Cristiana et al. Características fisico-químicas e sensoriais da carne de bubalinos Murrah abatidos em diferentes períodos de confinamento. R. Bras. Zootec., Dez 2008, vol.37, no.12, p.2179-2184. ISSN 1516-3598


   5 / 19
select
to print
 Klein Júnior, Manoel Henrique, Siqueira, Edson Ramos de and Roça, Roberto de Oliveira Qualidade da carne de cordeiros castrados e não-castrados confinados sob dois fotoperíodos. R. Bras. Zootec., Ago 2006, vol.35, no.4, p.1872-1879. ISSN 1516-3598


   6 / 19
select
to print
 Moreira, Joerley et al. Efeito da densidade populacional sobre desempenho, rendimento de carcaça e qualidade da carne em frangos de corte de diferentes linhagens comerciais. R. Bras. Zootec., Dez 2004, vol.33, no.6, p.1506-1519. ISSN 1516-3598


   7 / 19
select
to print
 Loddi, Maria Marta et al. Uso de probiótico e antibiótico sobre o desempenho, o rendimento e a qualidade de carcaça de frangos de corte. Rev. Bras. Zootec., Ago 2000, vol.29, no.4, p.1124-1131. ISSN 1516-3598


   8 / 19
select
to print
 Roça, Roberto de Oliveira et al. Características sensoriais de carne defumada de capivara. Pesq. agropec. bras., Mar 1999, vol.34, no.3, p.487-492. ISSN 0100-204X


   9 / 19
select
to print
 Sá, José Luiz de et al. Características de carcaça de cordeiros Hampshire Down e Santa Inês sob diferentes fotoperíodos. Pesq. agropec. bras., Mar 2005, vol.40, no.3, p.289-297. ISSN 0100-204X


   10 / 19
select
to print
 Ludtke, Charli Beatriz et al. Bem-estar animal no manejo pré-abate e a influência na qualidade da carne suína e nos parâmetros fisilógicos do estresse. Cienc. Rural, Mar 2012, vol.42, no.3, p.532-537. ISSN 0103-8478


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information