alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ROMANELLI, PEDRO FERNANDO [Author]
References found : 9 [refine]
Displaying: 1 .. 9   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 9
select
to print
 Sales, Priscila Juliana Pinsetta, Furuya, Wilson Massamitu and Romanelli, Pedro Fernando Chemical composition and apparent digestibility of the ostrich offal meal for Nile tilapia. Acta Sci., Anim. Sci., Dec 2012, vol.34, no.4, p.335-339. ISSN 1807-8672


   2 / 9
select
to print
 Heinemann, Riana Jordão Barrozo, Pinto, Marcos Franke and Romanelli, Pedro Fernando Fatores que influenciam a textura da carne de novilhos Nelore e cruzados Limousin-Nelore. Pesq. agropec. bras., Ago 2003, vol.38, no.8, p.939-971. ISSN 0100-204X


   3 / 9
select
to print
 Telis, Vânia Regina Nicoletti et al. Salting kinetics and salt diffusivities in farmed Pantanal caiman muscle. Pesq. agropec. bras., Apr 2003, vol.38, no.4, p.529-535. ISSN 0100-204X


   4 / 9
select
to print
 Costa, Denise Pinheiro Soncini, Romanelli, Pedro Fernando and Trabuco, Elizeu Aproveitamento de vísceras não comestíveis de aves para elaboração de farinha de carne. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2008, vol.28, no.3, p.746-752. ISSN 0101-2061


   5 / 9
select
to print
 Pereira, Amanda Vieira et al. Rendimentos do abate e composição da carne de ema (Rhea americana). Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2006, vol.26, no.3, p.632-638. ISSN 0101-2061


   6 / 9
select
to print
 Romanelli, Pedro Fernando and Schmidt, Juliana Estudo do aproveitamento das vísceras do jacaré do pantanal (Caiman crocodilus yacare ) em farinha de carne. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2003, vol.23, p.131-139. ISSN 0101-2061


   7 / 9
select
to print
 Taboga, Sebastião Roberto et al. Acompanhamento das alterações post-mortem (Glicólise) no músculo do jacaré do pantanal (Caiman crocodilus yacare). Ciênc. Tecnol. Aliment., Abr 2003, vol.23, no.1, p.23-27. ISSN 0101-2061


   8 / 9
select
to print
 Romanelli, Pedro Fernando, Caseri, Roseani and Lopes Filho, José Francisco Processamento da carne do jacaré do pantanal (Caiman crocodilus yacare). Ciênc. Tecnol. Aliment., Jan 2002, vol.22, no.1, p.70-75. ISSN 0101-2061


   9 / 9
select
to print
 HOFFMANN, Fernando Leite and ROMANELLI, Pedro Fernando ANÁLISE MICROBIOLÓGICA DA CARNE DE JACARÉ DO PANTANAL (Caiman crocodilus yacare). Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 1998, vol.18, no.3, p.258-264. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information