alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ROSENTHAL, AMAURI [Author]
References found : 11 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 11
select
to print
 Ferreira, Elisa Helena da Rocha et al. Termorresistência de fungos filamentosos isolados de néctares de frutas envasados assepticamente. Braz. J. Food Technol., Set 2011, vol.14, no.3, p.164-171. ISSN 1981-6723


   2 / 11
select
to print
 Shinagawa, Fernanda Branco et al. Pressão hidrostática nos atributos sensoriais do néctar de mamão. Cienc. Rural, Out 2013, vol.43, no.10, p.1898-1904. ISSN 0103-8478


   3 / 11
select
to print
 Cappato, Leandro Pereira, Ferreira, Elisa Helena da Rocha and Rosenthal, Amauri Azeitonas de mesa no Brasil: mercado, tecnologia e aspectos legais. Cienc. Rural, Jul 2015, vol.45, no.7, p.1327-1335. ISSN 0103-8478


   4 / 11
select
to print
 Bonfim, Rosiane Costa et al. Aplicação de transglutaminase microbiana em produtos cárneos processados com teor reduzido de sódio. Cienc. Rural, Jun 2015, vol.45, no.6, p.1133-1138. ISSN 0103-8478


   5 / 11
select
to print
 BARROS, Cássia Pereira de et al. Consumers’ attitude and opinion towards different types of fresh cheese: an exploratory study. Food Sci. Technol (Campinas), Sept 2016, vol.36, no.3, p.448-455. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   6 / 11
select
to print
 RODRIGUES, Fernando Morais et al. Alternatives to reduce sodium in processed foods and the potential of high pressure technology. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2016, vol.36, no.1, p.1-8. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   7 / 11
select
to print
 Mathias, Simone Pereira et al. Alterações oxidativas (cor e lipídios) em presunto de peru tratado por Alta Pressão Hidrostática (APH). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2010, vol.30, no.4, p.852-857. ISSN 0101-2061


   8 / 11
select
to print
 Menezes, Ellen Mayra da Silva et al. Efeito da alta pressão hidrostática na atividade de enzimas da polpa de açaí. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.14-19. ISSN 0101-2061


   9 / 11
select
to print
 Casé, Fabiana, Deliza, Rosires and Rosenthal, Amauri Produção de 'leite' de soja enriquecido com cálcio. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2005, vol.25, no.1, p.86-91. ISSN 0101-2061


   10 / 11
select
to print
 Della Modesta, Regina C. et al. Desenvolvimento do perfil sensorial e avaliação sensorial/instrumental de suco de maracujá. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2005, vol.25, no.2, p.345-352. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information