alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ROSSI JUNIOR, OSWALDO DURIVAL [Author]
References found : 10 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 10
select
to print
 Amaral, Luiz Augusto do et al. Água de consumo humano como fator de risco à saúde em propriedades rurais. Rev. Saúde Pública, Ago 2003, vol.37, no.4, p.510-514. ISSN 0034-8910


   2 / 10
select
to print
 Amaral, Luiz Augusto do et al. Avaliação da qualidade higiênico-sanitária da água de poços rasos localizados em uma área urbana: utilização de colifagos em comparação com indicadores bacterianos de poluição fecal. Rev. Saúde Pública, Out 1994, vol.28, no.5, p.345-348. ISSN 0034-8910


   3 / 10
select
to print
 SARZI, BIANCA, DURIGAN, JOSÉ FERNANDO and ROSSI JÚNIOR, OSWALDO DURIVAL Temperatura e tipo de preparo na conservação de produto minimamente processado de abacaxi-'Pérola'. Rev. Bras. Frutic., Ago 2002, vol.24, no.2, p.376-380. ISSN 0100-2945


   4 / 10
select
to print
 Martins, Ana Maria Centola Vidal et al. Efeito do processamento UAT (Ultra Alta Temperatura) sobre as características físico-químicas do leite. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2008, vol.28, no.2, p.295-298. ISSN 0101-2061


   5 / 10
select
to print
 Mattiuz, Ben-Hur, Durigan, José Fernando and Rossi Júnior, Oswaldo Durival Processamento mínimo em goiabas 'Paluma' e 'Pedro Sato': 2. Avaliação química, sensorial e microbiológica. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2003, vol.23, no.3, p.409-413. ISSN 0101-2061


   6 / 10
select
to print
 TEIXEIRA, Gustavo Henrique de Almeida et al. Processamento mínimo de mamão 'formosa'. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jan 2001, vol.21, no.1, p.47-50. ISSN 0101-2061


   7 / 10
select
to print
 Saba, Rachel Zoccal, Bürger, Karina Paes and Rossi Junior, Oswaldo Durival Pressão e temperatura da água de lavagem na população microbiana da superfície de carcaças bovinas. Cienc. Rural, Set 2010, vol.40, no.9, p.1987-1992. ISSN 0103-8478


   8 / 10
select
to print
 Martineli, Thaís Mioto et al. Microbiological counting in lamb carcasses from an abattoir in São Paulo, Brazil. Cienc. Rural, Sept 2009, vol.39, no.6, p.1836-1841. ISSN 0103-8478


   9 / 10
select
to print
 Cereser, Natacha Deboni et al. Botulismo de origem alimentar. Cienc. Rural, Fev 2008, vol.38, no.1, p.280-287. ISSN 0103-8478


   10 / 10
select
to print
 Nespolo, Natália Maramarque et al. Ocorrência de Escherichia coli O157:H7 e O26 sorbitol negativas em matadouro frigorífico de bovino e suscetibilidade a antimicrobianos. Arq. Inst. Biol., Set 2014, vol.81, no.3, p.209-217. ISSN 1808-1657


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information