alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SALAS-MELLADO, MYRIAM DE LAS MERCEDES [Author]
References found : 4 [refine]
Displaying: 1 .. 4   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 4
select
to print
 Moraes, Kessiane Silva de et al. Avaliação tecnológica de biscoitos tipo cookie com variações nos teores de lipídio e de açúcar. Ciênc. Tecnol. Aliment., Maio 2010, vol.30, suppl.1, p.233-242. ISSN 0101-2061


   2 / 4
select
to print
 Zavareze, Elessandra da Rosa, Moraes, Kessiane Silva and Salas-Mellado, Myriam de Las Mercedes Qualidade tecnológica e sensorial de bolos elaborados com soro de leite. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2010, vol.30, no.1, p.100-105. ISSN 0101-2061


   3 / 4
select
to print
 Moraes, Jaqueline Oliveira de et al. Estudo do mirtilo (Vaccinium ashei Reade) no processamento de produtos alimentícios. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2007, vol.27, suppl.1, p.18-22. ISSN 0101-2061


   4 / 4
select
to print
 Figueira, Felipe da Silva et al. Pão sem gluten enriquecido com a microalga Spirulina platensis. Braz. J. Food Technol., Dez 2011, vol.14, no.4, p.308-316. ISSN 1981-6723


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information