alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SANT'ANNA, ERNANI SEBASTIAO [Author]
References found : 13 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 13
select
to print
 Morioka, Luiz Rodrigo Ito et al. Floculação de Chlorella sp. produzida em concentrado de dessalinização e estudo de método de extração de lipídeos intracelulares. Quím. Nova, 2014, vol.37, no.1, p.44-49. ISSN 0100-4042


   2 / 13
select
to print
 Sawitzki, Maristela Cortez et al. Lactobacillus plantarum strains isolated from naturally fermented sausages and their technological properties for application as starter cultures. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2009, vol.29, no.2, p.340-345. ISSN 0101-2061


   3 / 13
select
to print
 Sawitzki, Maristela Cortez et al. Lactobacillus plantarum AJ2 isolated from naturally fermented sausage and its effects on the technological properties of Milano-type salami. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2008, vol.28, no.3, p.709-717. ISSN 0101-2061


   4 / 13
select
to print
 CARIONI, Felipe Oliveira et al. USO DE CULTURAS INICIADORAS PARA A ELABORAÇÃO DE UM EMBUTIDO À BASE DE CARNE DE PATO (Cairina moschata). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2001, vol.21, no.3, p.334-338. ISSN 0101-2061


   5 / 13
select
to print
 BORTOLINI, Fabiana, SANT'ANNA, Ernani Sebastião and TORRES, Regina Coeli COMPORTAMENTO DAS FERMENTAÇÕES ALCOÓLICA E ACÉTICA DE SUCOS DE KIWI (Actinidia deliciosa): COMPOSIÇÃO DOS MOSTOS E MÉTODOS DE FERMENTAÇÃO ACÉTICA. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2001, vol.21, no.2, p.236-243. ISSN 0101-2061


   6 / 13
select
to print
 Matos, Ângelo Paggi et al. Teores de proteínas e lipídeos de Chlorella sp. cultivada em concentrado de dessalinização residual. Cienc. Rural, 2014, vol.00, no.ahead, p.00-00. ISSN 0103-8478


   7 / 13
select
to print
 Matos, Ângelo Paggi et al. Teores de proteínas e lipídeos de Chlorella sp. cultivada em concentrado de dessalinização residual. Cienc. Rural, 2014, vol.00, no.ahead, p.00-00. ISSN 0103-8478


   8 / 13
select
to print
 Castro-Cislaghi, Fabiane Picinin de, Fritzen-Freire, Carlise Beddin and Sant'Anna, Ernani Sebastião Potencial do soro de leite líquido como agente encapsulante de Bifidobacterium Bb-12 por spray drying: comparação com goma arábica. Cienc. Rural, Set 2012, vol.42, no.9, p.1694-1700. ISSN 0103-8478


   9 / 13
select
to print
 Aplevicz, Krischina Singer, Ogliari, Paulo José and Sant'Anna, Ernani Sebastião Influence of fermentation time on characteristics of sourdough bread. Braz. J. Pharm. Sci., June 2013, vol.49, no.2, p.233-239. ISSN 1984-8250


   10 / 13
select
to print
 Sawitzki, Maristela Cortez et al. Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages. Braz. J. Microbiol., Sept 2007, vol.38, no.3, p.547-552. ISSN 1517-8382


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information