alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SANTOS, GRAZIELLE GEBRIM [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Castro, Maiza Vieira Leão de et al. Fração gérmen com preicarpo de milho na alimentação humana: qualidade nutricionl e aplicação tecnológica. Pesqui. Agropecu. Trop., Jun 2011, vol.41, no.2, p.213-219. ISSN 1983-4063


   2 / 5
select
to print
 Santos, Grazielle Gebrim et al. Aceitabilidade e qualidade físico-química de paçocas elaboradas com amêndoa de baru. Pesqui. Agropecu. Trop., Jun 2012, vol.42, no.2, p.159-165. ISSN 1983-4063


   3 / 5
select
to print
 Silva, Mara Reis et al. Caracterização química de frutos nativos do cerrado. Cienc. Rural, Set 2008, vol.38, no.6, p.1790-1793. ISSN 0103-8478


   4 / 5
select
to print
 Santos, Grazielle Gebrim and Silva, Mara Reis en. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2012, vol.32, no.3, p.621-628. ISSN 0101-2061


   5 / 5
select
to print
 Naves, Maria Margareth Veloso et al. Corn germ with pericarp in relation to whole corn: nutrient contents, food and protein efficiency, and protein digestibility-corrected amino acid score. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2011, vol.31, no.1, p.264-269. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information