alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SCHWAN, ROSANE FREITAS [Author]
References found : 21 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 21
select
to print
 Dias, Eustáquio Souza, Abe, Carlos and Schwan, Rosane Freitas Truths and myths about the mushroom Agaricus blazei. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Oct 2004, vol.61, no.5, p.545-549. ISSN 0103-9016


   2 / 21
select
to print
 Ávila, Carla Luiza da Silva et al. Aerobic stability of sugar cane silages with a novel strain of Lactobacillus sp. isolated from sugar cane. R. Bras. Zootec., Feb 2012, vol.41, no.2, p.249-255. ISSN 1516-3598
    · abstract in english    · text in english


   3 / 21
select
to print
 Ávila, Carla Luiza da Silva et al. Chemical and microbiological characteristics of sugar cane silages treated with microbial inoculants. R. Bras. Zootec., Jan 2010, vol.39, no.1, p.25-32. ISSN 1516-3598


   4 / 21
select
to print
 Valeriano, Alexandre Rocha et al. Efeito da adição de Lactobacillus sp. na ensilagem de cana-de-açúcar. R. Bras. Zootec., Jun 2009, vol.38, no.6, p.1009-1017. ISSN 1516-3598


   5 / 21
select
to print
 Ávila, Carla Luiza da Silva et al. Estabilidade aeróbia de silagens de capim-mombaça tratadas com Lactobacillus buchneri. R. Bras. Zootec., Maio 2009, vol.38, no.5, p.779-787. ISSN 1516-3598


   6 / 21
select
to print
 Dias, Francesca Silva, Ramos, Cíntia Lacerda and Schwan, Rosane Freitas Characterization of spoilage bacteria in pork sausage by PCR-DGGE analysis. Food Sci. Technol (Campinas), Sept 2013, vol.33, no.3, p.468-474. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   7 / 21
select
to print
 Soares, Thaís Louise, Silva, Cristina Ferreira and Schwan, Rosane Freitas Acompanhamento do processo de fermentação para produção de cachaça através de métodos microbiológicos e físico-químicos com diferentes isolados de Saccharomyces cerevisiae. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2011, vol.31, no.1, p.184-187. ISSN 0101-2061


   8 / 21
select
to print
 Dias, Disney Ribeiro et al. In vitro protein digestibility of enzymatically pre-treated bean (Phaseolus vulgaris L.) flour using commercial protease and Bacillus sp. protease. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2010, vol.30, no.1, p.94-99. ISSN 0101-2061


   9 / 21
select
to print
 Silva, Evânia Geralda et al. Análise química de corpos de frutificação de Pleurotus sajor-caju cultivado em diferentes concentrações de nitrogênio. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2007, vol.27, no.1, p.72-75. ISSN 0101-2061


   10 / 21
select
to print
 Dias, Disney Ribeiro, Schwan, Rosane Freitas and Lima, Luiz Carlos Oliveira Metodologia para elaboração de fermentado de cajá (Spondias mombin L.). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2003, vol.23, no.3, p.342-350. ISSN 0101-2061


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information