alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SEIBEL, NEUSA FATIMA [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Carnelocce, Lorena et al. Análise descritiva por ordenação: aplicação na caracterização sensorial de biscoitos laminados salgados. Braz. J. Food Technol., Dez 2012, vol.15, no.4, p.288-299. ISSN 1981-6723


   2 / 5
select
to print
 Seibel, Neusa Fátima and Beléia, Adelaide Del Pino Hidrólise enzimática de fibras de cotilédones de soja e caracterização das frações sólidas e solúveis. Pesq. agropec. bras., Out 2009, vol.44, no.10, p.1336-1345. ISSN 0100-204X


   3 / 5
select
to print
 Leite, Rodrigo Santos et al. Tempeh flour as a substitute for soybean flour in coconut cookies. Food Sci. Technol (Campinas), Dec 2013, vol.33, no.4, p.796-800. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   4 / 5
select
to print
 Seibel, Neusa Fátima et al. Caracterização sensorial de ovos de codornas alimentadas com dietas modificadas. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2010, vol.30, no.4, p.884-889. ISSN 0101-2061


   5 / 5
select
to print
 Seibel, Neusa Fátima and Beléia, Adelaide Del Pino Carboidratos das fibras de cotilédones e proteínas de produtos derivados de soja (Glycine max (L.) Merril). Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2008, vol.28, no.3, p.607-613. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information