alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SILVA, ELISABETH MARY CUNHA DA [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Souza, Daniela Vieira de et al. Ácidos graxos e composição centesimal da carne de coelhos alimentados com ração contendo farelo de coco. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2009, vol.29, no.4, p.778-784. ISSN 0101-2061


   2 / 3
select
to print
 Beserra, Frederico José et al. Desenvolvimento e caracterização físico-química e sensorial de embutido cozido tipo apresuntado de carne de caprino. Cienc. Rural, Dez 2003, vol.33, no.6, p.1141-1147. ISSN 0103-8478


   3 / 3
select
to print
 Beserra, Frederico José et al. Efeito do aleitamento artificial à base de soro de queijo de leite cabra sobre as características da carcaça e da carne de cabritos "mamão" do tipo genético three cross. Cienc. Rural, Out 2003, vol.33, no.5, p.929-935. ISSN 0103-8478


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information