alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SILVA, JORGE ADOLFO [Author]
References found : 15 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 15
select
to print
 Lima, Cláudia Simone Madruga et al. Características físico-químicas de physalis em diferentes colorações do cálice e sistemas de condução. Rev. Bras. Frutic., Dez 2009, vol.31, no.4, p.1061-1068. ISSN 0100-2945


   2 / 15
select
to print
 Rombaldi, Cesar Valmor et al. Percepção de consumidores do Rio Grande do Sul em relação a quesitos de qualidade em frutas. Rev. Bras. Frutic., 2007, vol.29, no.3, p.681-684. ISSN 0100-2945


   3 / 15
select
to print
 Hamm, Tauê Bozzeto Ebert et al. Manejo do resfriamento e da classificação de pêssegos cv granada na ocorrência de podridões e qualidade de consumo. Rev. Bras. Frutic., Dez 2008, vol.30, no.4, p.885-891. ISSN 0100-2945


   4 / 15
select
to print
 Gonçalves, Emerson Dias et al. Estudo da variabilidade genética e escurecimento epidérmico em caqui 'Fuyu' (Diospyrus kaki) após armazenamento refrigerado. Rev. Bras. Frutic., Dez 2004, vol.26, no.3, p.555-557. ISSN 0100-2945


   5 / 15
select
to print
 Rombaldi, Cesar Valmor et al. Produtividade e qualidade de uva, cv. Isabel, em dois sistemas de produção. Rev. Bras. Frutic., Abr 2004, vol.26, no.1, p.89-91. ISSN 0100-2945


   6 / 15
select
to print
 Gandra, Eliezer Avila et al. Standardization of a multiplex PCR for the identification of coagulase-positive Staphylococcus. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2011, vol.31, no.4, p.946-949. ISSN 0101-2061


   7 / 15
select
to print
 Rodrigues, Kelly Lameiro, Silva, Jorge Adolfo and Aleixo, José Antonio Guimarães Effect of the implementation of the Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) prerequisite program in an institutional foodservice unit in Southern Brazil. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2012, vol.32, no.1, p.196-200. ISSN 0101-2061


   8 / 15
select
to print
 CHAVES, Ana Lúcia et al. Caracterização imunoquímica da ACC (ácido 1-carboxílico-1-aminociclopropano) oxidase em frutos climatéricos. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 1997, vol.17, no.3, p.320-324. ISSN 0101-2061


   9 / 15
select
to print
 Ferri, Valdecir Carlos et al. Ácido giberélico no retardamento da maturação de caquis (Diospyrus kaki, L.), cultivar Fuyu. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2004, vol.24, no.1, p.1-5. ISSN 0101-2061


   10 / 15
select
to print
 ZIMMER, Paulo Dejalma et al. Inibição da síntese da ACC (ácido 1-carboxílico-1-aminociclopropano) oxidase em maçãs frigoconservadas em atmosfera controlada. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 1999, vol.19, no.3, p.338-343. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information