alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SILVA, LEOMAR HACKBART DA [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Paucar-Menacho, Luz Maria et al. Desenvolvimento de massa alimentícia fresca funcional com a adição de isolado protéico de soja e polidextrose utilizando páprica como corante. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, no.4, p.767-778. ISSN 0101-2061


   2 / 3
select
to print
 Paucar-Menacho, Luz Maria et al. Refino de óleo de farelo de arroz (Oryza sativa L.) em condições brandas para preservação do γ-orizanol. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2007, vol.27, suppl.1, p.45-53. ISSN 0101-2061


   3 / 3
select
to print
 Silva, Leomar Hackbart da et al. Caracterização físico-química e tecnológica da farinha de soja integral fermentada com Aspergillus oryzae. Braz. J. Food Technol., Dez 2012, vol.15, no.4, p.300-306. ISSN 1981-6723


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information