alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SILVA, MARA REIS [Author]
References found : 10 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 10
select
to print
 Silva, Mara Reis and Silva, Maria Aparecida Azevedo Pereira da Aspectos nutricionais de fitatos e taninos. Rev. Nutr., Abr 1999, vol.12, no.1, p.21-32. ISSN 1415-5273


   2 / 10
select
to print
 SILVA, Mara Reis and SILVA, Maria Aparecida Azevedo Pereira da Fatores antinutricionais: inibidores de proteases e lectinas. Rev. Nutr., Abr 2000, vol.13, no.1, p.3-9. ISSN 1415-5273


   3 / 10
select
to print
 Silva, Mara Reis et al. Efeito de suplemento hidroeletrolítico na hidratação de jogadores juniores de futebol. Rev Bras Med Esporte, Out 2011, vol.17, no.5, p.339-343. ISSN 1517-8692


   4 / 10
select
to print
 Santos, Grazielle Gebrim et al. Aceitabilidade e qualidade físico-química de paçocas elaboradas com amêndoa de baru. Pesqui. Agropecu. Trop., Jun 2012, vol.42, no.2, p.159-165. ISSN 1983-4063


   5 / 10
select
to print
 Santos, Grazielle Gebrim and Silva, Mara Reis Mangaba (Hancornia speciosa Gomez) ice cream prepared with fat replacers and sugar substitutes. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2012, vol.32, no.3, p.621-628. ISSN 0101-2061


   6 / 10
select
to print
 Martins, Mayra Conceição Peixoto, Cunha, Thays Louzada and Silva, Mara Reis Efeito das condições da desidratação osmótica na qualidade de passas de caju-do-cerrado. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.158-165. ISSN 0101-2061


   7 / 10
select
to print
 Silva, Mara Reis et al. Composição em nutrientes e valor energético de pratos tradicionais de Goiás, Brasil. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2003, vol.23, p.140-145. ISSN 0101-2061


   8 / 10
select
to print
 SILVA, Mara Reis et al. UTILIZAÇÃO TECNOLÓGICA DOS FRUTOS DE JATOBÁ-DO-CERRADO E DE JATOBÁ-DA-MATA NA ELABORAÇÃO DE BISCOITOS FONTES DE FIBRA ALIMENTAR E ISENTOS DE AÇÚCARES. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2001, vol.21, no.2, p.176-182. ISSN 0101-2061


   9 / 10
select
to print
 SILVA, Mara Reis, SILVA, Maria Aparecida A. P. da and CHANG, Yoon K. Utilização da farinha de jatobá (Hymenaea stigonocarpa Mart.) na elaboração de biscoitos tipo cookie e avaliação de aceitação por testes sensoriais afetivos univariados e multivariados. Ciênc. Tecnol. Aliment., Abr 1998, vol.18, no.1, p.25-34. ISSN 0101-2061


   10 / 10
select
to print
 Silva, Mara Reis et al. Caracterização química de frutos nativos do cerrado. Cienc. Rural, Set 2008, vol.38, no.6, p.1790-1793. ISSN 0103-8478


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information