alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SILVA, MARA REIS [Author]
References found : 11 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 11
select
to print
 Santos, Grazielle Gebrim et al. Aceitabilidade e qualidade físico-química de paçocas elaboradas com amêndoa de baru. Pesqui. Agropecu. Trop., Jun 2012, vol.42, no.2, p.159-165. ISSN 1983-4063


   2 / 11
select
to print
 Silva, Mara Reis and Silva, Maria Aparecida Azevedo Pereira da Aspectos nutricionais de fitatos e taninos. Rev. Nutr., Abr 1999, vol.12, no.1, p.21-32. ISSN 1415-5273


   3 / 11
select
to print
 SILVA, Mara Reis and SILVA, Maria Aparecida Azevedo Pereira da Fatores antinutricionais: inibidores de proteases e lectinas. Rev. Nutr., Abr 2000, vol.13, no.1, p.3-9. ISSN 1415-5273


   4 / 11
select
to print
 Ferreira, Vanessa Roriz, Bento, Ana Paula Nunes and Silva, Mara Reis CONSUMO ALIMENTAR, PERFIL ANTROPOMÉTRICO E CONHECIMENTOS EM NUTRIÇÃO DE CORREDORES DE RUA. Rev Bras Med Esporte, Dez 2015, vol.21, no.6, p.457-461. ISSN 1517-8692


   5 / 11
select
to print
 Silva, Mara Reis et al. Efeito de suplemento hidroeletrolítico na hidratação de jogadores juniores de futebol. Rev Bras Med Esporte, Out 2011, vol.17, no.5, p.339-343. ISSN 1517-8692


   6 / 11
select
to print
 Silva, Mara Reis et al. Caracterização química de frutos nativos do cerrado. Cienc. Rural, Set 2008, vol.38, no.6, p.1790-1793. ISSN 0103-8478


   7 / 11
select
to print
 Santos, Grazielle Gebrim and Silva, Mara Reis en. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2012, vol.32, no.3, p.621-628. ISSN 0101-2061


   8 / 11
select
to print
 Martins, Mayra Conceição Peixoto, Cunha, Thays Louzada and Silva, Mara Reis Efeito das condições da desidratação osmótica na qualidade de passas de caju-do-cerrado. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, p.158-165. ISSN 0101-2061


   9 / 11
select
to print
 Silva, Mara Reis et al. Composição em nutrientes e valor energético de pratos tradicionais de Goiás, Brasil. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2003, vol.23, p.140-145. ISSN 0101-2061


   10 / 11
select
to print
 SILVA, Mara Reis et al. UTILIZAÇÃO TECNOLÓGICA DOS FRUTOS DE JATOBÁ-DO-CERRADO E DE JATOBÁ-DA-MATA NA ELABORAÇÃO DE BISCOITOS FONTES DE FIBRA ALIMENTAR E ISENTOS DE AÇÚCARES. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2001, vol.21, no.2, p.176-182. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information