alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SILVA, REGINALDO FERREIRA DA [Author]
References found : 6 [refine]
Displaying: 1 .. 6   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 6
select
to print
 Silva, Reginaldo Ferreira da et al. Technological properties of precooked flour containing coffee powder and rice by thermoplastic extrusion. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2013, vol.33, no.1, p.7-13. ISSN 0101-2061


   2 / 6
select
to print
 Oliveira, Palmira Antonia Alves Cruz de et al. In natura açaí beverage: quality, pasteurization and acidification. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2011, vol.31, no.2, p.502-507. ISSN 0101-2061


   3 / 6
select
to print
 Silva, Reginaldo Ferreira da et al. Aceitabilidade de biscoitos e bolos à base de arroz com café extrusados. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2009, vol.29, no.4, p.815-819. ISSN 0101-2061


   4 / 6
select
to print
 Silva, Reginaldo Ferreira da et al. Qualidade do café-cereja descascado produzido na região sul de Minas Gerais. Ciênc. agrotec., Dez 2004, vol.28, no.6, p.1367-1375. ISSN 1413-7054


   5 / 6
select
to print
 Silva, Reginaldo Ferreira da, Ascheri, Jose Luis Ramirez and Souza, Joana Maria Leite de Influência do processo de beneficiamento na qualidade de amêndoas de castanha-do-brasil. Ciênc. agrotec., Abr 2010, vol.34, no.2, p.445-450. ISSN 1413-7054


   6 / 6
select
to print
 Pereira, Marcelo Cláudio et al. Inibição do desenvolvimento fúngico através da utilização de óleos essenciais de condimentos. Ciênc. agrotec., Ago 2006, vol.30, no.4, p.731-738. ISSN 1413-7054


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information