alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SILVA, RUI SERGIO DOS SANTOS FERREIRA DA [Author]
References found : 12 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 12
select
to print
 Miura, Edna Mayumi Yuahasi et al. Cinética de inativação de inibidores de tripsina e de insolubilização de proteínas de diferentes cultivares de soja. R. Bras. Zootec., Out 2005, vol.34, no.5, p.1659-1665. ISSN 1516-3598


   2 / 12
select
to print
 Borsato, Dionísio et al. Aplicação de redes neurais artificiais na identificação de gasolinas adulteradas comercializadas na região de Londrina - Paraná. Quím. Nova, 2009, vol.32, no.9, p.2328-2332. ISSN 0100-4042


   3 / 12
select
to print
 Borsato, Dionísio et al. Modelagem e simulação da desidratação osmótica em pedaços de abacaxi utilizando o método de elementos finitos. Quím. Nova, 2009, vol.32, no.8, p.2109-2113. ISSN 0100-4042


   4 / 12
select
to print
 Ferreira, Débora Rezende, Beléia, Adelaide Del Pino and Silva, Rui Sérgio dos Santos Ferreira da Alterations of palm oil (Elaeis guineensis) in the continuous industrial par frying of breaded chicken snacks. Food Sci. Technol (Campinas), 2014, no.ahead, p.0-0. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   5 / 12
select
to print
 Borsato, Dionísio et al. Saline distribution during multicomponent salting in pre-cooked quail eggs. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2012, vol.32, no.2, p.281-288. ISSN 0101-2061


   6 / 12
select
to print
 Bona, Evandro et al. Multicomponent diffusion during Prato cheese ripening: mathematical modeling using the finite element method. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dec 2010, vol.30, no.4, p.955-963. ISSN 0101-2061


   7 / 12
select
to print
 Piazzon-Gomes, Juliany, Prudêncio, Sandra Helena and Silva, Rui Sérgio dos Santos Ferreira da Queijo tipo minas frescal com derivados de soja: características físicas, químicas e sensoriais. Ciênc. Tecnol. Aliment., Maio 2010, vol.30, suppl.1, p.77-85. ISSN 0101-2061


   8 / 12
select
to print
 Freitas, Renato João Sossela de et al. Análise: indicadores de pesquisa do XX Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos. Ciênc. Tecnol. Aliment., Ago 2007, vol.27, suppl.1, p.7-13. ISSN 0101-2061


   9 / 12
select
to print
 Borsari, Raquel Renan Jorge et al. Influence of carbon source and the fermentation process on levan production by Zymomonas mobilis analyzed by the surface response method. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2006, vol.26, no.3, p.604-609. ISSN 0101-2061


   10 / 12
select
to print
 Silva, Elaine Berges da et al. Otimização do descascamento químico de raízes do yacon (Polymnia sonchifolia Poepp.). Ciênc. agrotec., Out 2010, vol.34, no.5, p.1301-1305. ISSN 1413-7054


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information