alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SILVEIRA, NEIDIQUELE MARIA [Author]
References found : 7 [refine]
Displaying: 1 .. 7   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 7
select
to print
 Silveira, Neidiquele Maria et al. CRESCIMENTO E PARTIÇÃO DE CARBOIDRATOS EM PLANTAS DE Sebastiania membranifolia SUBMETIDAS AO ALAGAMENTO. CERNE, Mar 2015, vol.21, no.1, p.67-74. ISSN 0104-7760


   2 / 7
select
to print
 Silveira, Neidiquele Maria et al. Tecnologia de sementes de Sebastiania membranifolia Mull Arg (Euphorbiaceae). CERNE, Dez 2013, vol.19, no.4, p.669-675. ISSN 0104-7760


   3 / 7
select
to print
 Deuner, Sidnei et al. Stomatal behavior and components of the antioxidative system in coffee plants under water stress. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Feb 2011, vol.68, no.1, p.77-85. ISSN 0103-9016


   4 / 7
select
to print
 Santos, Dalilhia Nazaré dos et al. Análise bioquímica de calos de pinhão-manso. Cienc. Rural, Nov 2010, vol.40, no.11, p.2268-2273. ISSN 0103-8478


   5 / 7
select
to print
 Henrique, Paôla de Castro et al. Características fisiológicas e anatômicas de plantas de sibipiruna submetidas à hipoxia. Cienc. Rural, Fev 2010, vol.40, no.1, p.70-76. ISSN 0103-8478


   6 / 7
select
to print
 Roberto, Guilherme Garcia et al. Variação da fotossíntese e dos teores de carboidratos induzidos por etefom e déficit hídrico na fase de maturação da cana-de-açúcar. Bragantia, Dez 2015, vol.74, no.4, p.379-386. ISSN 0006-8705


   7 / 7
select
to print
 Fante, Camila Argenta et al. Respostas fisiológicas em cultivares de soja submetidas ao alagamento em diferentes estádios. Bragantia, 2010, vol.69, no.2, p.253-261. ISSN 0006-8705


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information