alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SOARES JUNIOR, MANOEL SOARES [Author]
References found : 22 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 22
select
to print
 Siqueira, Beatriz dos Santos et al. Pectina extraída de casca de pequi e aplicação em geleia light de manga. Rev. Bras. Frutic., Jun 2012, vol.34, no.2, p.560-567. ISSN 0100-2945


   2 / 22
select
to print
 Vera, Rosângela et al. Características químicas de amêndoas de barueiros (dipteryx alata vog.) de ocorrência natural no cerrado do estado de Goiás, Brasil. Rev. Bras. Frutic., Mar 2009, vol.31, no.1, p.112-118. ISSN 0100-2945


   3 / 22
select
to print
 Castiglioni, Gabriel Luis et al. Tamanho dos alvéolos e aceitação de pães de forma enriquecidos com farelo de mandioca. Pesqui. Agropecu. Trop., Jun 2014, vol.44, no.2, p.127-134. ISSN 1983-4063


   4 / 22
select
to print
 Fiorda, Fernanda Assumpção et al. Farinha de bagaço de mandioca: aproveitamento de subproduto e comparação com fécula de mandioca. Pesqui. Agropecu. Trop., Dez 2013, vol.43, no.4, p.408-416. ISSN 1983-4063


   5 / 22
select
to print
 Silva, Flávio Alves da et al. Estabilidade oxidativa de amêndoas de noz macadâmia secas por micro-ondas com ar quente. Pesqui. Agropecu. Trop., Jun 2011, vol.41, no.2, p.286-292. ISSN 1983-4063


   6 / 22
select
to print
 Vilhalva, Divina Aparecida Anunciação et al. Secagem convencional de casca de mandioca proveniente de resíduos de indústria de amido. Pesqui. Agropecu. Trop., Set 2012, vol.42, no.3, p.331-339. ISSN 1983-4063


   7 / 22
select
to print
 Carvalho, Webber Tavares de et al. Características físico-químicas de extratos de arroz integral, quirera de arroz e soja. Pesqui. Agropecu. Trop., Set 2011, vol.41, no.3, p.422-429. ISSN 1983-4063


   8 / 22
select
to print
 Carvalho, Webber Tavares de et al. Drying kinetics of potato pulp waste. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2014, vol.34, no.1, p.116-122. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   9 / 22
select
to print
 Coutinho, Lairy Silva et al. Optimization of extrusion variables for the production of snacks from by-products of rice and soybean. Food Sci. Technol (Campinas), Dec 2013, vol.33, no.4, p.705-712. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   10 / 22
select
to print
 Siqueira, Beatriz dos Santos et al. Effect of soaking on the nutritional quality of pequi (Caryocar brasiliense Camb.) peel flour. Food Sci. Technol (Campinas), Sept 2013, vol.33, no.3, p.500-506. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information