alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SOARES JUNIOR, MANOEL SOARES [Author]
References found : 28 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 28
select
to print
 Soares Junior, Manoel Soares, Caliari, Márcio and Pereira, Douglas Endrigo Perez Efeito da inclusão de soja integral em rações extrusadas no desempenho de juvenis de Piavuçu (Leporinus macrocephalus L.). Ciênc. anim. bras., Dez 2013, vol.14, no.4, p.399-405. ISSN 1809-6891


   2 / 28
select
to print
 Lacerda, Diracy Betânia Cavalcante Lemos et al. Qualidade de farelos de arroz cru, extrusado e parboilizado. Pesqui. Agropecu. Trop., Dez 2010, vol.40, no.4, p.521-530. ISSN 1983-4063


   3 / 28
select
to print
 Castiglioni, Gabriel Luis et al. Tamanho dos alvéolos e aceitação de pães de forma enriquecidos com farelo de mandioca. Pesqui. Agropecu. Trop., Jun 2014, vol.44, no.2, p.127-134. ISSN 1983-4063


   4 / 28
select
to print
 Fiorda, Fernanda Assumpção et al. Farinha de bagaço de mandioca: aproveitamento de subproduto e comparação com fécula de mandioca. Pesqui. Agropecu. Trop., Dez 2013, vol.43, no.4, p.408-416. ISSN 1983-4063


   5 / 28
select
to print
 Silva, Flávio Alves da et al. Estabilidade oxidativa de amêndoas de noz macadâmia secas por micro-ondas com ar quente. Pesqui. Agropecu. Trop., Jun 2011, vol.41, no.2, p.286-292. ISSN 1983-4063


   6 / 28
select
to print
 Vilhalva, Divina Aparecida Anunciação et al. Secagem convencional de casca de mandioca proveniente de resíduos de indústria de amido. Pesqui. Agropecu. Trop., Set 2012, vol.42, no.3, p.331-339. ISSN 1983-4063


   7 / 28
select
to print
 Carvalho, Webber Tavares de et al. Características físico-químicas de extratos de arroz integral, quirera de arroz e soja. Pesqui. Agropecu. Trop., Set 2011, vol.41, no.3, p.422-429. ISSN 1983-4063


   8 / 28
select
to print
 Siqueira, Beatriz dos Santos et al. Pectina extraída de casca de pequi e aplicação em geleia light de manga. Rev. Bras. Frutic., Jun 2012, vol.34, no.2, p.560-567. ISSN 0100-2945


   9 / 28
select
to print
 Vera, Rosângela et al. Características químicas de amêndoas de barueiros (dipteryx alata vog.) de ocorrência natural no cerrado do estado de Goiás, Brasil. Rev. Bras. Frutic., Mar 2009, vol.31, no.1, p.112-118. ISSN 0100-2945


   10 / 28
select
to print
 Tavares, July-Ana Souza et al. Mudanças funcionais de farinha de arroz torrada com micro-ondas em função do teor de umidade e do tempo de processamento. Cienc. Rural, Jun 2012, vol.42, no.6, p.1102-1109. ISSN 0103-8478


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information