alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL [Author]
References found : 18 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 18
select
to print
 Bonilla, Jeannine and Sobral, Paulo Jose do Amaral Antioxidant and antimicrobial properties of ethanolic extracts of guarana, boldo, rosemary and cinnamon. Braz. J. Food Technol., 2017, vol.20. ISSN 1981-6723


   2 / 18
select
to print
 Arantes-Pereira, Lucas, Vargas, Flávia Carolina and Sobral, Paulo José do Amaral Comportamento mecânico e estrutural de diferentes cortes cárneos em teste de determinação da força de cisalhamento. Braz. J. Food Technol., 2016, vol.19. ISSN 1981-6723


   3 / 18
select
to print
 Marcatti, Bruna et al. Minas-type fresh cheese developed from buffalo milk with addition of L. acidophilus. Sci. agric. (Piracicaba, Braz.), Aug 2009, vol.66, no.4, p.481-485. ISSN 0103-9016


   4 / 18
select
to print
 Oliveira, Alessandra Lopes de et al. Propriedades físicas de misturas para sherbet de mangaba. Pesq. agropec. bras., Jun 2005, vol.40, no.6, p.581-586. ISSN 0100-204X


   5 / 18
select
to print
 Sobral, Paulo José do Amaral et al. Propriedades de filmes comestíveis produzidos com diferentes concentrações de plastificantes e de proteínas do músculo de tilápia-do-nilo. Pesq. agropec. bras., Mar 2004, vol.39, no.3, p.255-262. ISSN 0100-204X


   6 / 18
select
to print
 Monterrey-Quintero, Ednelí Soraya and Sobral, Paulo José do Amaral Preparo e caracterização de proteínas miofibrilares de tilápia-do-nilo para elaboração de biofilmes. Pesq. agropec. bras., Jan 2000, vol.35, no.1, p.179-189. ISSN 0100-204X


   7 / 18
select
to print
 SOBRAL, PAULO JOSÉ DO AMARAL. Influência da espessura de biofilmes feitos à base de proteínas miofibrilares sobre suas propriedades funcionais. Pesq. agropec. bras., Jun 2000, vol.35, no.6, p.1251-1259. ISSN 0100-204X


   8 / 18
select
to print
 Angulo, Daniel Enrique López and Sobral, Paulo José do Amaral The Effect of Processing Parameters and Solid Concentration on the Microstructure and Pore Architecture of Gelatin-Chitosan Scaffolds Produced by Freeze-Drying. Mat. Res., Aug 2016, vol.19, no.4, p.839-845. ISSN 1516-1439
    · abstract in english    · text in english


   9 / 18
select
to print
 Lagos, Maria Jeannine Bonilla and Sobral, Paulo José do Amaral Application of active films with natural extract for beef hamburger preservation. Cienc. Rural, 2019, vol.49, no.1. ISSN 0103-8478


   10 / 18
select
to print
 Rosa, Alessandra Fernandes et al. Qualidade da carne de suínos de três linhagens genéticas comerciais em diferentes pesos de abate. Cienc. Rural, Ago 2008, vol.38, no.5, p.1394-1401. ISSN 0103-8478


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information