alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SOUSA, PAULO HENRIQUE MACHADO DE [Author]
References found : 27 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 27
select
to print
 Fontenele, Maria Alves et al. Conservação pós-colheita de bacuri (Platonia insignis Mart.) sob refrigeração e embalado em PVC. Rev. Ceres, Jun 2010, vol.57, no.3, p.292-296. ISSN 0034-737X


   2 / 27
select
to print
 Lima, Andréa da Silva et al. Estudo da estabilidade de melões desidratados obtidos por desidratação osmótica seguida de secagem convencional. Rev. Bras. Frutic., Abr 2004, vol.26, no.1, p.107-109. ISSN 0100-2945


   3 / 27
select
to print
 Sousa, Paulo Henrique Machado de et al. Goiabas desidratadas osmoticamente seguidas de secagem em estufa. Rev. Bras. Frutic., Dez 2003, vol.25, no.3, p.414-416. ISSN 0100-2945


   4 / 27
select
to print
 Brandão, Maria Cristina Cabral et al. Análise físico-química, microbiológica e sensorial de frutos de manga submetidos à desidratação osmótico-solar. Rev. Bras. Frutic., Abr 2003, vol.25, no.1, p.38-41. ISSN 0100-2945


   5 / 27
select
to print
 Figueiredo, Raimundo Wilane de et al. Qualidade de pedúnculos de caju submetidos à aplicação pós-colheita de cálcio e armazenados sob refrigeração. Pesq. agropec. bras., Abr 2007, vol.42, no.4, p.475-482. ISSN 0100-204X


   6 / 27
select
to print
 Perez, Ronaldo et al. Perfil dos consumidores de hortaliças minimamente processadas de Belo Horizonte. Hortic. Bras., Dez 2008, vol.26, no.4, p.441-446. ISSN 0102-0536


   7 / 27
select
to print
 Figueiredo, Raimundo Wilane de et al. Qualidade do melão cantaloupe cv. Hy-Mark minimamente processado e armazenado sob refrigeração. Hortic. Bras., Mar 2007, vol.25, no.1, p.114-117. ISSN 0102-0536


   8 / 27
select
to print
 Soares, Denise Josino et al. Prevalent fatty acids in cashew nuts obtained from conventional and organic cultivation in different stages of processing. Food Sci. Technol (Campinas), June 2013, vol.33, no.2, p.265-270. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   9 / 27
select
to print
 Fernandes, Aline Gurgel et al. Chemical and physicochemical characteristics changes during passion fruit juice processing. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2011, vol.31, no.3, p.747-751. ISSN 0101-2061


   10 / 27
select
to print
 Sousa, Paulo Henrique Machado de et al. Adição de extratos de Ginkgo biloba e Panax ginseng em néctares mistos de frutas tropicais. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2010, vol.30, no.2, p.463-470. ISSN 0101-2061


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information