alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SOUZA, ELLEN CRISTINA DE [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 MORZELLE, MARESSA CALDEIRA et al. CARACTERIZAÇÃO QUÍMICA E FÍSICA DE FRUTOS DE CURRIOLA, GABIROBA E MURICI PROVENIENTES DO CERRADO BRASILEIRO. Rev. Bras. Frutic., Mar 2015, vol.37, no.1, p.96-103. ISSN 0100-2945


   2 / 5
select
to print
 Assumpção, Carolina Fagundes et al. Characterization, antioxidant potential and cytotoxic study of mangaba fruits. Cienc. Rural, July 2014, vol.44, no.7, p.1297-1303. ISSN 0103-8478


   3 / 5
select
to print
 Alves, Juliana Alvarenga et al. Qualidade de produto minimamente processado à base de abóbora, cenoura, chuchu e mandioquinha-salsa. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2010, vol.30, no.3, p.625-634. ISSN 0101-2061


   4 / 5
select
to print
 Alves, Juliana Alvarenga et al. Vida útil de produto minimamente processado composto por abóbora, cenoura, chuchu e mandioquinha-salsa. Ciênc. agrotec., Fev 2010, vol.34, no.1, p.182-189. ISSN 1413-7054


   5 / 5
select
to print
 Souza, Éllen Cristina de et al. Qualidade e vida útil de pequi minimamente processado armazenado sob atmosfera modificada. Ciênc. agrotec., Dez 2007, vol.31, no.6, p.1811-1817. ISSN 1413-7054


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information