alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SOUZA, MARIA LUIZA RODRIGUES DE [Author]
References found : 15 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 15
select
to print
 Souza, Maria Luiza Rodrigues de et al. Processing yield and chemical composition of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) with regard to body weight. Acta Sci., Anim. Sci., June 2015, vol.37, no.2, p.103-108. ISSN 1807-8672


   2 / 15
select
to print
 Campelo, Daniel Abreu Vasconcelos et al. Addition of different tuna meal levels to pizza dough. Braz. J. Food Technol., 2017, vol.20. ISSN 1981-6723


   3 / 15
select
to print
 Souza, Maria Luiza Rodrigues de. Comparação de seis métodos de filetagem, em relação ao rendimento de filé e de subprodutos do processamento da Tilápia-do-Nilo (Oreochromis niloticus). R. Bras. Zootec., Jun 2002, vol.31, no.3, p.1076-1084. ISSN 1516-3598


   4 / 15
select
to print
 Souza, Maria Luiza Rodrigues de, Macedo-Viegas, Elisabete M. and Kronka, Sérgio do Nascimento Influência do método de filetagem e categorias de peso sobre rendimento de carcaça, filé e pele da tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus). R. Bras. Zootec., Fev 1999, vol.28, no.1, p.1-6. ISSN 1516-3598


   5 / 15
select
to print
 Souza, Maria Luiza Rodrigues de et al. Efeito da técnica de curtimento e do método utilizado para remoção da pele da tilápia-do-nilo sobre as características de resistência do couro. R. Bras. Zootec., Ago 2006, vol.35, no.4, p.1273-1280. ISSN 1516-3598


   6 / 15
select
to print
 Souza, Maria Luiza Rodrigues de et al. Histologia da pele da carpa prateada (Hypophtalmichthys molitrix) e testes de resistência do couro. R. Bras. Zootec., Ago 2006, vol.35, no.4, p.1265-1272. ISSN 1516-3598


   7 / 15
select
to print
 Souza, Maria Luiza Rodrigues de et al. Defumação da tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus) inteira eviscerada e filé: aspectos referentes às características organolépticas, composição centesimal e perdas ocorridas no processamento. R. Bras. Zootec., Fev 2004, vol.33, no.1, p.27-36. ISSN 1516-3598


   8 / 15
select
to print
 Fernandes, Vitória Regina Takeuchi et al. Commercial cuts of Pantanal caiman meat according to sex. Cienc. Rural, 2017, vol.47, no.2. ISSN 0103-8478


   9 / 15
select
to print
 CHAMBÓ, Ana Paula Sartorio et al. Roll enriched with Nile tilapia meal: sensory, nutritional, technological and microbiological characteristics. Food Sci. Technol, Dec 2018, vol.38, no.4, p.726-732. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   10 / 15
select
to print
 KIMURA, Katia Setsuko et al. Preparation of lasagnas with dried mix of tuna and tilapia. Food Sci. Technol, July 2017, vol.37, no.3, p.507-514. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information