alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : SOUZA, MARIA LUZENIRA DE [Author]
References found : 9 [refine]
Displaying: 1 .. 9   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 9
select
to print
 Farias, Josianny Feitosa de et al. Maturação e determinação do ponto de colheita de frutos de envira-caju. Rev. Bras. Frutic., Set 2011, vol.33, no.3, p.730-736. ISSN 0100-2945


   2 / 9
select
to print
 Souza, Maria Luzenira de et al. Pós-colheita de mangas 'Tommy Atkins' recobertas com quitosana. Rev. Bras. Frutic., Out 2011, vol.33, no.spe1, p.337-343. ISSN 0100-2945


   3 / 9
select
to print
 Silva, Lya Januária Beiruth da et al. Revestimentos alternativos na conservação pós-colheita de maracujá-amarelo. Rev. Bras. Frutic., Dez 2009, vol.31, no.4, p.995-1003. ISSN 0100-2945


   4 / 9
select
to print
 Oliveira, Palmira Antonia Alves Cruz de et al. In natura açaí beverage: quality, pasteurization and acidification. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2011, vol.31, no.2, p.502-507. ISSN 0101-2061


   5 / 9
select
to print
 Souza, Joana Maria Leite de et al. Variabilidade físico-química da farinha de mandioca. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, no.4, p.907-912. ISSN 0101-2061


   6 / 9
select
to print
 Souza, Maria Luzenira de and Menezes, Hilary Castle de Otimização do processo de extrusão termoplástica da mistura castanha do Brasil com farinha de mandioca. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2008, vol.28, no.3, p.659-667. ISSN 0101-2061


   7 / 9
select
to print
 Souza, Maria Luzenira de and Menezes, Hilary Castle de Extrusão de misturas de castanha do Brasil com mandioca. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2008, vol.28, no.2, p.451-462. ISSN 0101-2061


   8 / 9
select
to print
 Souza, Maria Luzenira de and Menezes, Hilary Castle de Avaliação sensorial de cereais matinais de castanha-do-brasil com mandioca extrusados. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2006, vol.26, no.4, p.950-955. ISSN 0101-2061


   9 / 9
select
to print
 Souza, Maria Luzenira de and Menezes, Hilary Castle de Processamentos de amêndoa e torta de castanha-do-Brasil e farinha de mandioca: parâmetros de qualidade. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2004, vol.24, no.1, p.120-128. ISSN 0101-2061


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information