alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : TEIXEIRA, DEBORA MARLI DE FREITAS [Author]
References found : 3 [refine]
Displaying: 1 .. 3   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 3
select
to print
 Gutkoski, Luiz Carlos et al. Influência dos teores de aveia e de gordura nas características tecnológicas e funcionais de bolos. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2009, vol.29, no.2, p.254-261. ISSN 0101-2061


   2 / 3
select
to print
 Gutkoski, Luiz Carlos et al. Desenvolvimento de barras de cereais à base de aveia com alto teor de fibra alimentar. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2007, vol.27, no.2, p.355-363. ISSN 0101-2061


   3 / 3
select
to print
 Bertolin, Telma Elita et al. Ficocianina, tocoferol e ácido ascórbico na prevenção da oxidação lipídica em charque. Braz. J. Food Technol., Dez 2011, vol.14, no.4, p.301-307. ISSN 1981-6723


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information