alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : TERRA, NELCINDO NASCIMENTO [Author]
References found : 29 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 29
select
to print
 OLIVEIRA, Mari Silvia Rodrigues de et al. Utilização de enzimas proteolíticas para produção de hidrolisados proteicos a partir de carcaças de frango desossadas manualmente. Braz. J. Food Technol., Set 2015, vol.18, no.3, p.199-210. ISSN 1981-6723


   2 / 29
select
to print
 Sartori, Tais Colpo and Terra, Nelcindo Nascimento Influence of ageing time on yield and texture of marinated chicken breast cooked using a continuous process. Braz. J. Food Technol., Mar 2014, vol.17, no.1, p.2-7. ISSN 1981-6723


   3 / 29
select
to print
 Milani, Liana Inês Guidolin et al. Atividade antioxidante e antimicrobiana in vitro de extratos de caqui (Diospyros kaki  L.) cultivar Rama Forte. Braz. J. Food Technol., Jun 2012, vol.15, no.2, p.118-124. ISSN 1981-6723


   4 / 29
select
to print
 Bertol, Teresinha Marisa et al. Qualidade da carne e desempenho de genótipos de suínos alimentados com dois níveis de aminoácidos. Pesq. agropec. bras., Jun 2010, vol.45, no.6, p.621-629. ISSN 0100-204X


   5 / 29
select
to print
 Yunes, João Felipe Ferraz et al. Perfil de ácidos graxos e teor de colesterol de mortadela elaborada com óleos vegetais. Cienc. Rural, Maio 2013, vol.43, no.5, p.924-929. ISSN 0103-8478


   6 / 29
select
to print
 Happke, Klaus et al. CONTROLE DA OXIDAÇÃO LIPÍDICA NA MORTADELA. Cienc. Rural, Dez 1993, vol.23, no.3, p.375-378. ISSN 0103-8478


   7 / 29
select
to print
 Menezes, Cristiano Ragagnin de et al. Microencapsulação de probióticos: avanços e perspectivas. Cienc. Rural, Jul 2013, vol.43, no.7, p.1309-1316. ISSN 0103-8478


   8 / 29
select
to print
 Cavalheiro, Carlos Pasqualin et al. Características físico-químicas de embutido curado fermentado com adição de carne de avestruz associada à de suíno. Cienc. Rural, Fev 2010, vol.40, no.2, p.417-422. ISSN 0103-8478


   9 / 29
select
to print
 Udaeta, Jicela Elsa Morales and Terra, Nelcindo Nascimento Efeito do caseinato de sódio nas propriedades sensoriais do presunto "cook-in". Cienc. Rural, 1995, vol.25, no.1, p.157-162. ISSN 0103-8478


   10 / 29
select
to print
 Terra, Nelcindo Nascimento et al. Emprego de soro de leite líquido na elaboração de mortadela. Cienc. Rural, Jun 2009, vol.39, no.3, p.885-890. ISSN 0103-8478


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information