alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : VAZ, FABIANO NUNES [Author]
References found : 51 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 6 go to page                


   1 / 51
select
to print
 Gonçalves, Guilherme Vinícius Barbieri et al. ANÁLISE DE CUSTOS, RECEITAS E PONTO DE EQUILÍBRIO DOS SISTEMAS DE PRODUÇÃO DE BEZERROS NO RIO GRANDE DO SUL. Ciênc. anim. bras., 2017, vol.18. ISSN 1809-6891


   2 / 51
select
to print
 Mendonça, Fábio Souza et al. BREED AND CARCASS CHARACTERISTICS ON LOSSES BY BRUISES AND MEAT PH IN BEEF OF STEERS AND CULLING COWS. Ciênc. anim. bras., 2017, vol.18. ISSN 1809-6891


   3 / 51
select
to print
 Vaz, Fabiano Nunes et al. RECEITA INDUSTRIAL DE CORTES SECUNDÁRIOS DA CARCAÇA DE BOVINOS MESTIÇOS LEITEIROS, NÃO CASTRADOS OU SUBMETIDOS A DIFERENTES FORMAS DE CASTRAÇÃO. Ciênc. anim. bras., Mar 2015, vol.16, no.1, p.54-67. ISSN 1809-6891


   4 / 51
select
to print
 Vaz, Fabiano Nunes et al. COMPONENTES NÃO CARCAÇA DE BOVINOS NELORE ABATIDOS COM DIFERENTES PESOS. Ciênc. anim. bras., Set 2015, vol.16, no.3, p.313-323. ISSN 1809-6891


   5 / 51
select
to print
 Vaz, Fabiano Nunes et al. Características de carcaça e da carne de bovinos mestiços não-castrados ou submetidos a diferentes métodos de castração. Ciênc. anim. bras., Dez 2014, vol.15, no.4, p.428-436. ISSN 1809-6891


   6 / 51
select
to print
 Vaz, Fabiano Nunes et al. Características de carcaça e receita industrial com cortes primários da carcaça de machos nelore abatidos com diferentes pesos. Ciênc. anim. bras., Jun 2013, vol.14, no.2, p.199-207. ISSN 1809-6891


   7 / 51
select
to print
 Vaz, Fabiano Nunes et al. Receita dos cortes secundários da carcaça de machos Nelore não castrados abatidos com diferentes pesos e dentições. Ciênc. anim. bras., Jun 2013, vol.14, no.2, p.172-184. ISSN 1809-6891


   8 / 51
select
to print
 Lupatini, Gelci Carlos et al. Produção de bovinos de corte em pastagem de aveia preta e azevém submetida à adubação nitrogenada. Ciênc. anim. bras., Jun 2013, vol.14, no.2, p.164-171. ISSN 1809-6891


   9 / 51
select
to print
 Maysonnave, Greicy Sofia et al. Physicochemical characterization of by-products from beef cattle slaughter and economic feasibility of commercialization. Acta Sci., Anim. Sci., 2020, vol.42. ISSN 1807-8672
    · abstract in english    · text in english


   10 / 51
select
to print
 Garcia, Javier Alexander Bethancourt et al. Pre-slaughter factors associated with severe bruising in different primary commercial cuts of bovine carcasses. Rev. Ciênc. Agron., Dec 2019, vol.50, no.4, p.681-690. ISSN 1806-6690


page 1 of 6 go to page                
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information