alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : VENTURINI FILHO, WALDEMAR GASTONI [Author]
References found : 14 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 14
select
to print
 Figueira, Ricardo, Venturini Filho, Waldemar Gastoni and Ducatti, Carlos Carbon isotope analysis in apple nectar beverages. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2013, vol.33, no.1, p.32-37. ISSN 0101-2061


   2 / 14
select
to print
 Figueira, Ricardo et al. Isotope analysis (δ13C) of pulpy whole apple juice. Ciênc. Tecnol. Aliment., Sept 2011, vol.31, no.3, p.660-665. ISSN 0101-2061


   3 / 14
select
to print
 Souza-Kruliski, Cibele Regina de et al. Estudo de adulteração em méis brasileiros através de razão isotópica do carbono. Ciênc. agrotec., Abr 2010, vol.34, no.2, p.434-439. ISSN 1413-7054


   4 / 14
select
to print
 Sleiman, Muris et al. Determinação do percentual de malte e adjuntos em cervejas comerciais brasileiras através de análise isotópica. Ciênc. agrotec., Fev 2010, vol.34, no.1, p.163-172. ISSN 1413-7054


   5 / 14
select
to print
 Queiroz, Elvio Cardoso et al. Determinação da razão isotópica δ13C em bebidas comerciais a base de laranja. Ciênc. agrotec., Ago 2009, vol.33, no.4, p.1085-1094. ISSN 1413-7054


   6 / 14
select
to print
 Leite, Glauber Henrique Pereira et al. Reguladores vegetais e qualidade tecnológica da cana-de-açúcar em meio de safra. Ciênc. agrotec., Dez 2008, vol.32, no.6, p.1843-1850. ISSN 1413-7054


   7 / 14
select
to print
 Leite, Glauber Henrique Pereira et al. Qualidade tecnológica, produtividade e margem de contribuição agrícola da cana-de-açúcar em função da aplicação de reguladores vegetais no início da safra. Cienc. Rural, Jun 2009, vol.39, no.3, p.726-732. ISSN 0103-8478


   8 / 14
select
to print
 Brunelli, Luciana Trevisan, Mansano, Alexandre Rodrigues and Venturini Filho, Waldemar Gastoni Caracterização físico-química de cervejas elaboradas com mel. Braz. J. Food Technol., Mar 2014, vol.17, no.1, p.19-27. ISSN 1981-6723


   9 / 14
select
to print
 Segtowick, Edilene Cléa Dos Santos, Brunelli, Luciana Trevisan and Venturini Filho, Waldemar Gastoni Avaliação físico-química e sensorial de fermentado de acerola. Braz. J. Food Technol., Jun 2013, vol.16, no.2, p.147-154. ISSN 1981-6723


   10 / 14
select
to print
 Uliana, Maíra Rodrigues, Venturini Filho, Waldemar Gastoni and Uliana, Lis Rodrigues Nota científica: teste de aceitação de bebida mista de soja e amora. Braz. J. Food Technol., Jun 2012, vol.15, no.2, p.174-181. ISSN 1981-6723


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information